Meridyen Eğitim Kurumları
Haberi Sesli Oku

MERAM’DA ÇOCUKLAR, BAYRAMLARINI DOYA DOYA KUTLADI

MERAM’DA ÇOCUKLAR, BAYRAMLARINI DOYA DOYA KUTLADI

Meram, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl da coşku dolu bir etkinlikle kutladı. 80 Binde Devr-i Alem Parkı’nda gerçekleşen program, çocukların ve ailelerinin yoğun katılımıyla adeta bir şenliğe dönüştü. Rengârenk etkinliklerin, kahkahal

Meram Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bu yıl da coşku dolu bir program ile kutladı. 80 Binde Devr-i Alem Parkı’nda gerçekleşen program, renkli etkinlikler ve çocukların büyük ilgisiyle adeta bir şenliğe dönüştü.

                MERAM BELEDİYESİ’NDEN UNUTULMAZ BİR 23 NİSAN KUTLAMASI DAHA

80 Binde Devr-i Alem Parkı’nın da ücretsiz hizmet verdiği etkinliklerde gün boyu parkı dolduran çocuklar eğlencenin tadını çıkardı. Meram Belediyesi tarafından organize edilen program, her yaştan çocuğa hitap eden zengin içerikleriyle dikkat çekti. Şişme oyun alanları, ahşap akıl oyunları, sportif parkurlar, atölyeler ve gösteri alanları çocuklara unutamayacakları bir gün yaşattı. Programda Mehter Takımı Konseri’nden Hacivat-Karagöz Gölge Oyunu’na, illüzyon gösterilerinden halk oyunlarına kadar pek çok kültürel ve eğlenceli etkinlik yer aldı. Müzik dinletileri, sürpriz yarışmalar ve hediye dağıtımlarıyla da bayram sevinci zirveye taşındı.

                BAŞKAN KAVUŞ; “ÇOCUKLARIMIZIN HEM BUGÜNÜNÜ HEM YARININI GÜZELLEŞTİRİYORUZ”

Gün boyu çocuklarla vakit geçiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, etkinlik coşkusunu çocuklar ve aileleriyle birlikte yaşadı. Çocuklarla oyunlar oynayan, aileleriyle sohbet eden Başkan Kavuş, gösterileri de yine onlarla birlikte izledi. Programda yaptığı konuşmada, 23 Nisan gibi en özel bayramda çocukların yüzündeki mutluluğu görmenin kendisi için tarifi çok zor bir sevinç kaynağı olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Kavuş, “23 Nisan, sadece bir bayram değil; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza armağan edilmiş en özel gündür. Meram Belediyesi olarak çocuklarımızın hem bugününü hem de yarınını güzelleştirmek için çalışıyoruz. Onların daha iyi şartlarda, daha mutlu bir geleceğe ulaşmaları için var gücümüzle çaba gösteriyoruz. Bugün burada yaşanan coşku, bu çabanın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gösterdi.” diye konuştu.

Ailelerin de büyük ilgi gösterdiği program, etkinlik alanlarıyla sadece çocuklara değil, ebeveynlere de keyifli anlar sundu. Aileler, 23 Nisan kutlamasının eğlencenin yanı sıra çocukların gelişimine katkı sunan ve aile bağlarını güçlendiren bir organizasyon olarak gördüklerini belirterek tüm bunlar için Meram Belediyesine teşekkür ettiler.


Konya,Meram Belediyesi
belediye365.com

Çarşamba 12.8 ° / 8.6 °
Perşembe 12.3 ° / 8.3 °
Cuma 13 ° / 8.3 °
  • BIST 100

    14184,16%-0,79
  • DOLAR

    42,71% 0,05
  • EURO

    50,33% 0,25
  • GRAM ALTIN

    5897,25% -0,19
  • Ç. ALTIN

    9493,51% -0,48

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun