- İMSAK 05:45
- GÜNEŞ 07:09
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:38
- AKŞAM 19:17
- YATSI 20:36
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
MAGAZİN
MAGAZİN Haberleri
Tarkan’ın 10 konserlik serisinin 8’inci gecesi, yıllarca hatırlanacak anlara sahne oldu. Gecenin ilerleyen anlarında Megastar’ın sahnesinde Süperstar Ajda Pekkan vardı.
İSTANBUL (İGFA) - Ünlü popçu Tarkan, sahnesine konuk ettiği Süperstar Ajda Pekkan ile hayranlarına unutulmaz anlar yaşattı. Konser boyunca enerjisi ve samimi sohbetleriyle dikkat çeken Megastar, sevenlerine duygusal ve coşkulu bir gece sundu.
Tarkan, sahne performansı sonrasında Ajda Pekkan için, “Bu sahneyi onurlandırdın. Birilerini mutlu ettin. Süperstarımız burada, bir coşsun ortalık” sözlerini sarf ederek alkışları zirveye taşıdı. “Bir tane Ajda Pekkan’ımız var, bir tane daha gelmez. Yanımda bir efsane duruyor” diyerek Süperstar’a teşekkür etti.
DUYGUSAL ANLAR
Konser boyunca hayranlarıyla sık sık sohbet eden Tarkan, “Aşkta birleşelim. Bizi kutuplaştırmaya, birbirimizden ayırmaya gerek yok değil mi? Biz zaten burada buluşuyoruz” sözleriyle kalbine işaret etti ve “Ne mutlu biraz buna vesile olabildiysem bu gece” diyerek dinleyicilere dokundu.
Tarkan, “Kuzu Kuzu” şarkısı sonrası bitmek bilmeyen alkışlara kayıtsız kalmadı. Megastar, “25 yıldır ‘bir daha’ diyorsunuz, bıkmadınız mı bu danstan?” diyerek şarkıyı bu kez akustik olarak tekrar seslendirdi ve esprili bir şekilde “Bugün torpilli Kuzu Kuzu oldu” dedi.
ENERJİSİYLE DİKKAT ÇEKTİ
53 yaşındaki Tarkan, sahnedeki yüksek enerjisine dair yapılan yorumlara da yanıt vererek, “Sizlerden aldığım enerjiyi, sizlere geri veriyorum. Kendime ‘maşallah’ diyorum” dedi ve kalabalığı coşturmayı sürdürdü. Konserde Meltem Cumbul, Çağla Şikel, Büşra Develi ve Songül Öden gibi isimler de Tarkan’ı dinleyenler arasındaydı.
Uzun süredir ara verilen salon konserlerine büyük bir hasretle başlayan Tarkan, büyük ilgi üzerine konser serisine eklenen 3 ve 4 Şubat tarihlerinde de devam edecek.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















