- İMSAK 05:47
- GÜNEŞ 07:11
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:37
- AKŞAM 19:16
- YATSI 20:35
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 91 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Salihli ilçe merkezine su verilen eski asbestli içme suyu isale hattı döşeme çalışmasında sona yaklaştı. Çalışmalarda 40 yıl önce yapılan eski vana sistemleri de yenileniyor.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde altyapı seferberliğine devam ediyor. Bu kapsamda, MASKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından, Salihli merkeze su taşınan eski hattın yerine 7 kilometre çelik içme suyu isale hattı döşeniyor. Son aşamaya gelinen çalışma kapsamında 40 yıl önce yapılan vana sistemi de yenileniyor. Ekonomik ömrünü tamamlayan eski vanalar ile mevcut hatta yaşanan sorunların da modernizasyonu sağlanırken Salihli’ye daha kesintisiz ve sağlıklı su ulaştırmak için yapılan çalışmalar sırasında kısa süreli su kesintisi yaşandı.
MASKİ tarafından yapılan açıklamada, yılların sorunlarını çözmek için çalışıldığı vurgulanırken yenileme işleminin hızla tamamlanarak, şebekeye su verilmeye başlandığı belirtildi. Başlatılan seferberlikle il genelinde dirençli ve sağlıklı bir altyapı sistemi oluşturmak için çalışmaların kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.
Manisa,Manisa Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















