- İMSAK 05:40
- GÜNEŞ 07:04
- ÖĞLE 13:17
- İKİNDİ 16:39
- AKŞAM 19:20
- YATSI 20:40
-
BIST 100
16159,06%-0,58
-
DOLAR
44,21% 0,07
-
EURO
51,14% 0,21
-
GRAM ALTIN
6928,69% -2,58
-
Ç. ALTIN
11465,56% -1,02
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Manisa’da Ramazan Bayramı boyunca, Büyükşehir Belediyesi ve MANULAŞ’a ait araçlar ile kooperatiflere ait toplu taşıma araçları il genelinde ücretsiz olacak.
MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi toplu taşıma araçları ile MANULAŞ’a ait toplu taşıma araçları ve özel kooperatiflere ait toplu taşıma araçları Ramazan Bayramı boyunca Manisalılara ücretsiz hizmet verecek.
Resmi Gazete’de yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararı doğrultusunda, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan düzenlemeye göre, Manisalılar toplu taşımayı üç gün boyunca ücretsiz kullanabilecek.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Manisa il genelinde, özel kooperatifler ve belediyemize ait toplu taşıma araçlarının tamamında, ilçeler arası hatlar hariç olmak üzere mahallelerden il ve ilçe merkezlerine, ayrıca şehir merkezlerinde gerçekleştirilen tüm taşımalarda bayramın 1’inci, 2’nci ve 3’üncü günlerinde ulaşım ücretsiz olacaktır” denildi.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















