Meridyen Eğitim Kurumları
Haberi Sesli Oku

Malatya’da güzellik sektörüne ücretsiz kurs desteği

Malatya’da güzellik sektörüne ücretsiz kurs desteği

Malatya’da güzellik sektörüne ücretsiz kurs desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi, kadınlara yönelik mesleki eğitim ve kişisel gelişim projelerine bir yenisini daha ekleyerek, Kernek Vahap Küçük Külliyesi’nde gerçekleştirilen Maniküristlik ve Protez Tırnak Kursu ile büyük bir ilgi topluyor.

MALATYA (İGFA) - Kadınların güzellik ve bakım sektöründe profesyonel bilgi ve beceriler kazanmasını hedefleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi, kadınların mesleki yeterliliklerini artırma fırsatı sunuyor. Güzellik uzmanlığı alanında uzman eğitmenler tarafından verilen kursta katılımcılara, manikür ve protez tırnak uygulamasının inceliklerini öğretilerek, uygulamalı çalışmalarla pratik deneyim kazanması da sağlanıyor. Özellikle güzellik sektörüne ilgi duyan kadınlar için düzenlenen ve ücretsiz olarak sunulan Manikürist ve Protez Tırnak kursu, profesyonel bir meslek edinmek ve bu alanda kariyer yapmak isteyenlere önemli bir kapı aralıyor.

“HEDEFİM İLERİDE KENDİME SALON AÇMAK”

Kernek Vahap Küçük Külliyesi’nde gerçekleştirilen Maniküristlik ve Protez Tırnak Kursu’na katılan kursiyer Yeliz Küçlü, mesleklerine yönelik her türlü bilginin kendilerine öğretildiğini söyledi. Küçlü, “Yaklaşık iki aydan beri kursa geliyorum. Maddi durumum yeterli olursa hedefim ileride kendime salon açmak. Bu kursta kuru manikür, ıslak manikür, yeni nesil jel tırnak ve protez tırnak yapmayı öğreniyoruz. Evde boş zaman geçirmektense kendimizi kursta geliştirmek bizim için artı avantaj oldu. Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi.

“SEKTÖR ÇOK GELİŞTİ”

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin kadınlara yönelik bu tarz kursları açmasına çok sevindiğini ifade eden kursiyer Burçak Çinkılıç, “Yeni başladım kursa. Kendimi bu alanda geliştirmek istiyorum. Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin böyle bir kurs açtığını duyunca gerçekten çok sevindim ve hemen katılım sağlamak istedim. Bu sektör çok gelişti. Kursu bize sunan Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorum” dedi.

“KURSUMUZ 3 AYLIK PERİYOTLARLA YENİLENMEKTEDİR”

Manikürist ve Protez Tırnak Kursu hakkında bilgiler veren kurs öğretmeni ve Güzellik Uzmanı Ezgihan Çına Altıngöz ise, “ kursumuz 3 aylık periyotlarla yenilenmektedir. Kursiyerlerimiz bu zaman diliminde uzmanlık sertifikası alabiliyorlar. Sektöre yeni adım atmış oluyorlar. Bu sertifikayla birlikte hem iş yerlerinde hem de kendileri güzel işler çıkarabiliyorlar. Bu imkanı bize sunan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi.



Pazartesi 11.5 ° / 7.9 °
Salı 12.7 ° / 7.6 °
Çarşamba 12.8 ° / 8.6 °
  • BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,69% 0,23
  • EURO

    50,15% 0,06
  • GRAM ALTIN

    5897,70% 0,71
  • Ç. ALTIN

    9533,17% 2,62

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun