- İMSAK 05:25
- GÜNEŞ 06:51
- ÖĞLE 13:15
- İKİNDİ 16:44
- AKŞAM 19:29
- YATSI 20:49
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,34% 0,02
-
EURO
51,21% -0,12
-
GRAM ALTIN
6219,79% -3,17
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08
EĞİTİM
EĞİTİM Haberleri
Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü’ne bağlı Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde (MABEM) ücretsiz eğitim gören öğrencilere yönelik izleme ve değerlendirme sınavı gerçekleştirildi.
MALATYA (İGFA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda öğrencilerin eğitim hayatına katkı sunmaya devam ediyor.
Bu kapsamda Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerinde ücretsiz eğitim alan öğrencilerin ders performanslarını takip etmek amacıyla düzenli olarak izleme ve değerlendirme sınavları yapılmakta.
2025–2026 eğitim öğretim yılı kapsamında 5, 6, 7 ve 8. sınıf ortaokul gruplarından yaklaşık 1350 öğrencinin katılımıyla 8 Mart Pazar günü dördüncü İzleme ve Değerlendirme Sınavı gerçekleştirildi.
Her yıl ortalama 6 adet gerçekleştirilen izleme ve değerlendirme sınavlarıyla öğrencilerin ders performansları yakından takip edilerek başarı seviyeleri ölçülüyor ve eğitim süreçleri bu doğrultuda şekillendiriliyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerin başarı düzeylerini artırmak ve eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla Kernek Vahap Küçük Külliyesi, Melekbaba Semt Konağı, Özalper Semt Konağı, Salköprü Semt Konağı ve Yeşiltepe Semt Konağı’nda ücretsiz ders etütleri, birebir eğitimler ve izleme-değerlendirme sınavları gerçekleştiriliyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin gelişimlerini desteklemek, onları geleceğe daha donanımlı hazırlamak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek amacıyla eğitim faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















