Tarih: 12.01.2023 20:18

MackBear Coffee İstanbul’a Emirgan’la merhaba dedi !

Facebook Twitter Linked-in

Mimarisinin büyük çoğunluğunu ahşap ve metalden alan Mackbear Coffee, “Stay Wild” felsefesi kapsamında doğal yaşamın izlerini taşıyor. Mack Bear markasıyla Türkiye'nin çeşitli noktalarında hizmet veren marka; İstanbul pazarına hareketli bir giriş yapmış oldu.

İkinci nesil kahveciliğin öncülerinden Mackbear Coffee, İstanbuldaki ilk şubesini Emirgan’a açtı. “Stay Wild” (Vahşi Kal) felsefesiyle “Old School” ile “Country” tarzlarını birleştiren ender örnekler arasında yer alan Mackbear Coffee, İstanbul’da hizmet vermeye başladı.

Modern ve yöresel mimarisi ile İstanbul’un en değerli ve tarihi lokasyonlarından biri olan Emirgan’da açılan bu ilk şubenin büyük ses getirmesi bekleniyor.

Dünya kahvelerinden örnekler ve Türk kahvesinin Ahşap tasarım ile Amerikan bağ evi tarzında tasarlandığı mekan özellikle öğrenciler ve genç nesil tarafından yoğun ilgi görüyor. 

İşletme sahibi İsmail Yeğin yaptığı açıklamada: “ Özenle tasarladığımız işletmemizde ders çalışabileceğiniz, iş toplantılarınızı ve görüşmelerinizi yapabileceğiniz, rahatsız edilmeden gün boyunca oturabileceğiniz, arkadaşlarınızla keyifli vakit geçirebileceğiniz, ferah, geniş, ‘Old School’ ve ‘Country’ konseptli bir oluşumla karşınızdayız” ifadelerini kullandı.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...