- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16423,12%1,42
-
DOLAR
44,11% 0,08
-
EURO
51,07% 0,08
-
GRAM ALTIN
7330,62% -0,07
-
Ç. ALTIN
11785,86% -0,32
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Konya Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayının şehirde daha güçlü hissedilmesi için merkezi noktalarda özel ışıklandırma çalışmaları yaptı.
Manevi Kimliğe Uygun Estetik
Çalışmalar kapsamında; Mevlana Meydanı, Mevlana Caddesi, Türbeönü Çarşıları, Tarihi Bedesten, Zafer Meydanı ve Kazım Karabekir Caddesi ışıklandırıldı. Bu yıl ilk kez Büyükşehir Belediyesi Taş Bina’nın içi de özel ışıklarla donatıldı.
Ramazan Sembolleriyle Bezenen Şehir
Ay yıldız, hilal ve kandil gibi Ramazan ayının birlik, paylaşma ve huzur iklimini yansıtan süslemeler kullanıldı. Bu süslemeler, şehir merkezini özellikle akşam saatlerinde ışıl ışıl bir görünüme kavuşturdu.
Mevlana Meydanı'nda Coşkulu Atmosfer
Mevlana Meydanı ve çevresindeki aydınlatmalar, Konyalılar başta olmak üzere şehre gelen yerli ve yabancı misafirlere Ramazan’ın manevi coşkusunu yaşatıyor.
Konya,Konya Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















