Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    14915,65%1,02
  • DOLAR

    43,12% 0,21
  • EURO

    50,21% -0,06
  • GRAM ALTIN

    6236,32% 0,68
  • Ç. ALTIN

    10147,72% 0,77
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Bursa'da kar mücadelesi: 16 mahalle yolu açıldı, ambulansa yol yapıldı

YEREL YÖNETİMLER

Şuhut Belediye Başkanı Özaşkın, Fırtınadan Etkilenen Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

YEREL YÖNETİMLER

Aydın Belediye Başkanı Çerçioğlu, Çalışan Gazeteciler Günü'nü Kutladı

YEREL YÖNETİMLER

Kemer'de Uluslararası Güreş Turnuvası Başladı

Tarih: 06.01.2026 12:41 Güncelleme: 06.01.2026 12:41
Konya Büyükşehir ile Emlak Yönetim A.Ş.’den örnek iş birliği

Konya Büyükşehir Belediyesi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Emlak Yönetim A.Ş. arasında bisiklet şehri Konya’da örnek iş birliği protokolü imzalandı.

KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediyesi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Emlak Yönetim A.Ş. arasında Büyükşehir Bisiklet Destek Aracı’nın TOKİ konutlarında hizmet vermesine yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Emlak Yönetim A.Ş. ile yeni bir başlangıç yaptıklarını ve pilot uygulamayı Konya’da hayata geçirdiklerini belirterek, “Büyükşehir Belediyemiz ve Emlak Yönetim A.Ş. Genel Müdürlüğümüz ile birlikte merkezdeki ve ilçelerimizde TOKİ’de bulunan çocuklarımızın bisikletlerine Bisiklet Destek Aracıyla ücretsiz tamir hizmeti vererek çocuklarımızın bisiklet kullanımını artırmayı hedefliyoruz. İnşallah bu yaygınlaşarak tüm Türkiye’ye örnek bir iş olacaktır. İş birliğinden dolayı Emlak Yönetim A.Ş. Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi. Emlak Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Akif Küçükdağ, “Sayın Başkanımızla birlikte bu adımı attığımız için çok mutluyum. Allah izin verirse tüm Türkiye geneline yaymak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Büyükşehir Taş Bina’da gerçekleşen imza protokolü öncesi konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın birçok yönden öne çıkmış bir şehir olduğunu belirterek, özellikle son dönemde bisikletle ilgili yaptıkları çalışmaların Konya’nın bir bisiklet şehri olarak anılmasında çok önemli olduğunu söyledi.

KONYA’DA BİSİKLET KULLANIMININ ARTMASI İÇİN ÇEŞİTLİ DESTEKLER VERİLİYOR

Başkan Altay, bisiklet kullanımının yaygınlaştırılmasına destek verdiklerini vurgulayarak, “Birçok konuda bisikletle ilgili çalışmalar yürütürken bir taraftan da Konya Büyükşehir olarak özellikle beldelerimizde ve mahallerimizde bisikletine tamir ihtiyacı olan çocuklarımızın ihtiyaçlarını gidermek için Bisiklet Destek Aracı oluşturduk. Gittiğimiz mahallelerde çocuklarımızın ve yetişkinlerimizin bisikletlerini ücretsiz bir şekilde çalışır hale getiriyoruz. Bu aynı zamanda bir çevre projesi. Atıl durumda olan bisikletlerin çalışır hale gelmesini sağlıyor” diye konuştu.

“TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAKTIR”

Bir taraftan da bisiklet kullanımının artırılmasıyla ilgili önemli bir çalışma yürüttüklerini kaydeden Başkan Altay, “Emlak Yönetim A.Ş. Genel Müdürümüzle yeni bir başlangıç yapıyoruz. Bir pilot uygulamayı Konya’da hayata geçirmiş olacağız. Büyükşehir Belediyemiz ve Emlak Yönetim A.Ş. Genel Müdürlüğümüz ile birlikte merkezdeki ve ilçelerimizde TOKİ’de bulunan çocuklarımızın bisikletlerine Bisiklet Destek Aracıyla ücretsiz tamir hizmeti vererek, çocuklarımızın bisiklet kullanımını artırmayı hedefliyoruz. İnşallah bu yaygınlaşarak, tüm Türkiye’ye örnek bir iş olacaktır. İş birliğinden dolayı Emlak Yönetim A.Ş. Genel Müdürümüze teşekkür ediyorum. Konya’mıza hayırlı olsun.”

“SAYIN BAŞKANIMIZLA BİRLİKTE BU ADIMI ATTIĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUM”

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Emlak Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Mehmet Akif Küçükdağ da “Sayın Bakanımız Murat Kurum beyefendinin bize verdiği talimatlar doğrultusunda ve TOKİ Başkanımızın verdiği destekle bu faaliyetleri yürütüyoruz. Bisiklet şehri Konya olarak bildiğimiz kendi memleketimizde bu ilk adımı atmak ve tüm çocuklarımızın, gençlerimizin, hatta yaşlılarımızın bisikletlerini birebir sitelerine gidip onların bu ihtiyaçlarını karşılamak adına bu projeyi başlattık. Sayın Başkanımızla birlikte bu adımı attığımız için çok mutluyum. Allah izin verirse tüm Türkiye geneline yaymak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” değerlendirmesini yaptı.

Konuşmaların ardından Başkan Altay ve Emlak Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Küçükdağ uygulamayı hayata geçirecek protokolü imzaladı.

BİSİKLET DESTEK ARACI İLE TOKİ’LERDE HİZMET KAPSAMINA DÂHİL EDİLDİ

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bisiklet Destek Aracı uygulaması kapsamında, Konya il sınırları içerisinde bisiklet tamircisi bulunmayan mahallelerde vatandaşlara ücretsiz bisiklet bakım ve onarım hizmeti sunuluyor.

İmzalanan ortak iş birliği sözleşmesinin ardından, Konya sınırları içerisinde yer alan Beyşehir, Ereğli, Karapınar, Meram, Sarayönü, Selçuklu ve Seydişehir ilçelerindeki TOKİ konutlarında bulunan toplam 3 bin 40 adet bisikletin bakım ve onarım işlemleri, 2026 yılı içerisinde oluşturulacak takvim doğrultusunda Bisiklet Destek Aracı ile gerçekleştirilecek.

Uygulama süresi içerisinde yapımı tamamlanan yeni TOKİ konutları da hizmet kapsamına dâhil edilecek.

Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti