- İMSAK 05:52
- GÜNEŞ 07:16
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:35
- AKŞAM 19:12
- YATSI 20:31
-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,08% 0,04
-
EURO
51,03% -0,32
-
GRAM ALTIN
7330,33% -0,33
-
Ç. ALTIN
11826,62% -0,32
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Konya Büyükşehir Belediyesi, 30 Kasım Dünya Şoförler Günü nedeniyle özel bir kutlama programı gerçekleştirdi.
Şoförler Buluşması
Büyükşehir Taş Bina Kültür Sanat'ta düzenlenen programa, Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi'nde görev yapan şoförler katıldı.
Günlük 500 Bin Yolcu Hizmeti
Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Görgülü, yaptığı konuşmada şoförlerin şehir ulaşımındaki kritik rolüne dikkat çekti. Görgülü, "Raylı sistemlerle birlikte günde ortalama 500 bine yakın kişiye hizmet veriyoruz. Her bir şoförümüz direksiyon başına geçtiğinde belediyemizi temsil ediyor" dedi.
Fedakarlık ve Özveri Mesleği
Konya Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Uzbaş, şoförlüğün büyük sorumluluk, yüksek dikkat ve güçlü emanet bilinci gerektiren değerli bir meslek olduğunu vurguladı. Uzbaş, "Vatandaşları güvenle taşımak ve şehrin 24 saat ayakta kalmasını sağlamak fedakarlık, sabır ve özveriyle mümkün. Şoförlerimizin emeği bizim için çok kıymetli" ifadelerini kullandı.
Plaket Takdimi
Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Furkan Kuşdemir'in de katıldığı programın sonunda, 20 yılını dolduran şoförler ile örnek şoförlere plaket takdim edildi.
Konya,Konya Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

















