Tarih: 01.12.2022 16:35

Kocataş'a ücretsiz pazar servisi

Facebook Twitter Linked-in

Ulaşım sıkıntısıyla gündemden düşmeyen Kocataş Mahallesi sakinlerinin önemli bir sorunuda Cuma günleri Çaybaşı'nda kurulan Cuma pazarına ulaşım konusundaydı. Cuma pazarından alışveriş yapan vatandaşlar Sırmacılar Caddesindeki İETT durağında zaten dolu gelen otobüsler nedeniyle binemedikleri için uzun süreler beklemek zorunda kalıyordu. 

MUHTARIN GİRİŞİMLERİ SONUÇ GETİRDİ

Mahalle Muhtarı Serdal Doğan'ın yoğun mesaisine neden olan ulaşım konusundaki sorunlar İBB ve Sarıyer Belediyesi yetkililerinin konulara olumlu yaklaşımları sonucunda birer birer çözülmeye başlandı.

KOCATAŞ VE KAZIMKARABEKİR MAHALLELERİNE YENİ OTOBÜSLER

Kocataş Mahallesi Muhtarı Serdal Doğan ve Kazım Karabekir Paşa Mahallesi Muhtarı Ali Gündüz'ün girişimleri sonucunda İBB Meclis Üyelerininde katkılarıyla geçtiğimiz günlerde yapılan test sürüşleriyle her iki mahalleye kısa tabir edilen manevrası daha kolay olan küçük otobüslerin sefer düzenlemesi konusundaki görüş birliğiyle Aralık ayından itibaren söz konusu otobüslerin seferlerine başlayacağı öğrenildi.  Konunun gerçekleşebilmesi için UKOME kararı gerekirken, sık sık arıza yapan otobüsler sorunu ise Topkapı Garajından tahsis edilen 40 Adet BMC marka yeni otobüsler ile sorun çözüldü.

PAZAR ULAŞIMI SORUNU SONA ERDİ

Kocataş Mahallesi Muhtarı Serdal Doğan'ın bir girişimide Cuma Pazarına giden mahalle sakinlerinin ulaşım sorunuydu. Bu sorun içinde Sarıyer Belediyesi yetkilileriyle görüşen Doğan, Sarıyer Belediyesi tarafından tahsis edilen ‘ücretsiz’ servis aracıyla bir sorunu daha çözüme kavuşturmuş oldu.

Cuma pazarına ücretsiz servis hizmeti verecek olan Sarıyer Belediyesi servis aracı Cuma günleri saat 12.00-17.00 arası düzenleyeceği seferler ile Pazar alışverişine giden vatandaşları taşıyacak.

MUHTAR DOĞAN'DAN TEŞEKKÜR

Mahalle Muhtarı Serdal Doğan, simashabere yaptığı açıklamada; “Mahalle sakinlerimizin pazar yerine uluşamda yaşadığı sıkıntıyı dile getirmemizden sonra sorunun çözümü için çaba gösteren ve ücretsiz servis aracı tahsis eden Belediye yetkililerimize teşekkür ediyorum. Mahallemizde yaşanılan sorunların çözümü noktasındaki çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor, amacımız her yönüyle yaşanılabilir bir Kocataş” dedi.

İLGİLİ HABERLER




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...