- İMSAK 05:25
- GÜNEŞ 06:51
- ÖĞLE 13:15
- İKİNDİ 16:44
- AKŞAM 19:29
- YATSI 20:49
-
BIST 100
16124,69%0,46
-
DOLAR
44,32% 0,01
-
EURO
51,23% -0,41
-
GRAM ALTIN
6422,67% -0,01
-
Ç. ALTIN
10945,35% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Ramazan Öncesi Sıkı Denetimler Başladı
Kocasinan Belediyesi, Ramazan ayının yaklaşması nedeniyle ilçe genelindeki ekmek üretim tesisleri ve fırınlara yönelik denetimleri yoğunlaştırdı. Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşların sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla denetimlerin titizlikle yapıldığını belirtti.
Hijyen ve Ürün Uygunluğu Kontrol Edildi
Kocasinan Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü koordinasyonunda, Zabıta Müdürlüğü ile İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerinin katılımıyla gerçekleştirilen denetimlerde, işletmelerde hijyen kurallarına uyum, üretim alanlarının temizliği, hammaddelerin sağlığa uygunluğu ve ürünlerin mevzuata uygunluğu incelendi. Gerekli tespitler yapılırken işletme sahiplerine bilgilendirmelerde bulunuldu.
Vatandaş Sağlığı Öncelikli
Denetimlerin rutin olarak büyük bir hassasiyetle yapıldığını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, vatandaş sağlığının her şeyin önünde geldiğini vurguladı.
"Güvenilir Gıda Temel Hedef"
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Vatandaşlarımızın sofralarına giren ekmeğin sağlıklı, hijyenik ve güvenilir olması bizim için büyük önem taşıyor. Denetimlerimizin temel amacı, halkımızın sağlığını korumak ve güvenli gıdaya ulaşmasını sağlamaktır. Kocasinan Belediyesi olarak denetimlerimizi titizlikle, düzenli ve periyodik olarak sürdürüyoruz. Kurallara uygun çalışan tüm esnafımıza teşekkür ediyorum" dedi.
Denetimler Artarak Devam Edecek
Başkan Çolakbayrakdar, ilçede daha kaliteli ve hijyenik hizmet sunulması amacıyla denetim çalışmalarının artarak devam edeceğini açıkladı.
Kayseri,Kocasinan Belediyesi
Kayseri,Kocasinan Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















