- İMSAK 05:21
- GÜNEŞ 06:48
- ÖĞLE 13:14
- İKİNDİ 16:45
- AKŞAM 19:31
- YATSI 20:52
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Ramazan'da Birlik ve Dayanışma Ruhu
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ramazan ayı boyunca yürütülen sosyal hizmetleri değerlendirdi. Çolakbayrakdar, hizmetlerle çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakılmadığını ve Ramazan'ın bereketinin hemşehrilerle paylaşıldığını ifade etti.
Toplumun Her Kesimine Ulaşıldı
Başkan Çolakbayrakdar, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve paylaşma ruhunun şehrin dört bir yanında yaşatıldığını belirtti. Ay boyunca ihtiyaç sahibi ailelerden yaşlılara, çocuklardan engelli bireylere kadar toplumun her kesimine hizmet ulaştırıldığı vurgulandı.
Seferberlik Çağrısına Yanıt
İftar sofralarında vatandaşlarla buluşarak dayanışma duygularının pekiştirildiğini aktaran Çolakbayrakdar, "Hemşehrilerimizin duasını almak, onların gönüllerine dokunmak bizim en büyük kazancımızdır. Sizin selamınızı iletmedik kapı bırakmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz." dedi. Kocasinan'da gönül kazanının kaynaması için büyük gayret gösterildiği, farklı sosyal kesimlerden vatandaşlarla iftar sofralarında buluşulduğu ve hanelerin ziyaret edildiği kaydedildi.
Sosyal Belediyecilik Projeleri
Kocasinan Belediyesi'nin Türkiye'ye örnek olacak birçok projeyi hayata geçirdiğini belirten Başkan Çolakbayrakdar, sosyal belediyecilik alanında ilklere imza atıldığına dikkat çekti. Çolakbayrakdar, "Rutin belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik projelerimizle de gönüllere dokunuyoruz." ifadelerini kullandı.
Dost Eli Projesi kapsamında hayata geçirilen Dost Market ve Dost Mağaza ile ihtiyaç sahiplerine ücretsiz alışveriş imkânı sunulduğu, yatağa bağımlı vatandaşlara evlerinde kişisel bakım hizmeti verildiği, çölyaklı ailelere özel paketler dağıtıldığı ve yeni doğan her bebeğin "Hoş Geldin Bebek" projesiyle karşılandığı aktarıldı. Gönül Kazanı Projesi ile 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlara günlük sıcak yemek ulaştırıldığı, Ramazan ayında da oruçların açılmasına vesile olunduğu belirtildi.
Amacın, Kocasinan'da uzatılmayan el, dokunulmayan gönül bırakmamak ve Türkiye'ye örnek olacak sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşların refahına katkı sunmak olduğu vurgulandı.
Kayseri,Kocasinan Belediyesi
Kayseri,Kocasinan Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















