Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    16961,36%1,57
  • DOLAR

    43,65% 0,03
  • EURO

    51,99% 0,32
  • GRAM ALTIN

    7104,34% -0,45
  • Ç. ALTIN

    11708,46% -0,32
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Şehitkamil Belediye Başkanı, Avrupa Rekortmeni Büşra Çan'ı Kabul Etti

YEREL YÖNETİMLER

Şehitkamil'de Kadınlara Yönelik Termal Gezi Düzenlendi

YEREL YÖNETİMLER

Şehitkamil'de Engelli Vatandaşlara Tekerlekli Sandalye Desteği

YEREL YÖNETİMLER

Şanlıurfa'da Bilgisayar İşletmenliği Kursu Başvuruları Başladı

YEREL YÖNETİMLER

YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Tarih: 18.04.2025 08:43 Güncelleme: 18.04.2025 08:43
Kocagöz’den 23 Nisan’da çocuklara en güzel hediye: Nutuk
 “Benim Annemin, Babamın Belediyesi” projesi kapsamında belediye personelinin çocuklarını hizmet binasında ağırlayan Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz,  onlara Mustafa Kemal Atatürk’ün eşsiz eseri “Nutuk” hediye etti. Küçük yaşta babasının işyerine yaptığı bir ziyaret anısını da çocuklarla paylaşan Başkan Kocagöz, “Okuyun, güçlü bireyler olun” sözleriyle okumaları için onlara ilham verdi.

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’den 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara unutulmaz bir armağan geldi.  Türkiye’de bir ilk olan “Benim Annemin, Babamın Belediyesi” projesi kapsamında belediye çalışanlarının çocuklarını hizmet binasında ağırlayan Başkan Kocagöz, onlara Mustafa Kemal Atatürk’ün eşsiz eseri” Nutuk” hediye etti. Belediye binasında düzenlenen etkinliklerle dolu buluşmada çocuklarla bir araya gelen Başkan Kocagöz, “Sizler bizim çok kıymetli evlatlarımızsınız. Hepiniz hoş geldiniz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum. Dünya’daki tek çocuk bayramını Mustafa Kemal Atatürk, siz Türk çocuklarına armağan etti. Şimdi bütün dünya çocuklarının bayramıdır. Gelin hep birlikte Mustafa Kemal Atatürk’ü alkışlayalım, ruhu şad olsun,” sözleriyle hem duygulandırdı hem de çocukların bayram coşkusuna ortak oldu.

ÇOCUKLAR GELECEĞİN GÜÇLÜ BİREYLERİ

Etkinliğin amacının çocuklara ailelerinin çalışma ortamlarını tanıtmak ve onlara güzel anılar bırakmak olduğunu belirten Başkan Kocagöz, “Bizler de bir zamanlar çocuktuk. Hepimizin anne ve babaları çalışırken biz onları merak ederdik. Bu proje ile çocuklarımızın da anne ve babalarının iş yerini tanımalarını istedik. Onlar bizim de evlatlarımız. Geleceğin güçlü bireyleri olmaları için elimizden geleni yapacağız” dedi.

ÇOCUKLUK ANISINI ANLATTI

Kendi çocukluğundan bir anısını da paylaşan Başkan Kocagöz, küçük yaşta babasının işyerine yaptığı bir ziyarette yaşadığı olayın hayatında dönüm noktası olduğunu söyledi. “Babam bir işçiydi. Bir gün onu ziyarete gittiğimde amiri ona yüksek sesle bağırdı. Babam bana dönüp ‘Oğlum oku, okumazsan sana da böyle bağırırlar. Ama sen okursan, altında çalışanlara asla böyle davranma’ dedi. O günden beri o sözü unutmuyorum. Sizler de okuyun, güçlü bireyler olun” diyerek çocuklara okumaları için  ilham verdi.

SİZLERE LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ

Etkinlikte, belediye binasının farklı katlarında konuşmayı dinleyen personele de seslenen Başkan Kocagöz, “Sizlere layık olmak için çalışıyorum. Hep birlikte Kepez halkına hizmet ediyoruz. Hayatın zorluklarını birlikte aşacağız. Çocuklarınız bizim de çocuklarımız, onların her sorunu bizim de sorunumuzdur” ifadeleri alkışlarla karşılık buldu.

EN GÜZEL HEDİYE

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın en güzel hediyesi de Başkan Kocagöz’den çocuklara geldi. Başkan Kocagöz, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Nutuk” kitabını çocuklara hediye etti. Ardından çocukları makamında misafir ederek, onlarla birbirinden güzel sohbetler gerçekleştirdi.

Antalya,Kepez Belediyesi
belediye365.com

Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 21 16 1 4 36 52
2.FENERBAHÇE A.Ş. 21 14 0 7 30 49
3.TRABZONSPOR A.Ş. 21 13 2 6 18 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 21 7 5 9 0 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 21 4 6 11 -2 23
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 21 6 11 4 -5 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 21 4 9 8 -9 20
13.TÜMOSAN KONYASPOR 21 4 9 8 -9 20
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 21 5 11 5 -15 20
15.İKAS EYÜPSPOR 21 4 11 6 -13 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti