Meridyen Eğitim Kurumları
Haberi Sesli Oku

Kocaeli 'Mutlu Şehir'de ebeveynler tutumlarını keşfetti

Kocaeli

Kocaeli 'Mutlu Şehir'de ebeveynler tutumlarını keşfetti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği söyleşide, anne ve babaların çocuklarıyla iletişimde farkındalık kazanmasının önemine dikkati çekildi.

KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan ayına özel olarak düzenlediği söyleşiler farklı konuk ve konuları ile devam ediyor. Mutlu Ebeveynler Okulu başlığı altında gerçekleşen söyleşide ebeveyn tutumlarına ilişkin deneyimler paylaşıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin “Mutlu Şehir Okulları Ramazan’da Bi’ Başka” etkinlikleri hız kesmiyor. Mutlu Ebeveynler Okulu başlığı altında anlamlı bir söyleşi gerçekleştiren Psikolog İrem Oturaklıoğlu, “Anne ve Baba Tutumları: Çocuklar Üzerindeki Etkileri” konusunu ele aldı.

EBEVEYNLER, KENDİ TUTUMLARINI KEŞFETTİ

Anne Şehir Merkezi Begonya’da düzenlenen söyleşide katılımcılarla buluşan Oturaklıoğlu, ebeveynlerin çocuklarıyla iletişime geçtikçe kendi ebeveynlik tarzlarını daha iyi fark ettiklerini belirterek, “Bir anne çocuğuyla ne kadar iletişim kurarsa, kendi annelik tutumlarını o kadar iyi görebilir. Bu farkındalık, çocukla sağlıklı bir ilişki kurmanın temelidir” dedi.

Söyleşi boyunca ebeveynler, kendi deneyimlerini paylaşarak interaktif bir ortamda bilgi edinme fırsatı yakaladı. Oturaklıoğlu, katılımcıların sorularını yanıtlayarak ebeveyn-çocuk ilişkisine dair önemli ipuçları verdi.



Pazartesi 11.5 ° / 7.9 °
Salı 12.7 ° / 7.6 °
Çarşamba 12.8 ° / 8.6 °
  • BIST 100

    14155,46%0,76
  • DOLAR

    42,70% 0,02
  • EURO

    50,13% -0,04
  • GRAM ALTIN

    5962,35% 1,03
  • Ç. ALTIN

    9485,02% 0,00

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Meridyen Eğitim Kurumları
Ambalaj ürünleri pazarlama
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Google Haberler Servisimize Abone Olun