- İMSAK 05:21
- GÜNEŞ 06:48
- ÖĞLE 13:14
- İKİNDİ 16:45
- AKŞAM 19:31
- YATSI 20:52
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
KO-MEK kursiyerlerinin bir yıl boyunca ürettiği el emeği göz nuru ürünler bu kez Gebze ve Darıca’da görücüye çıkacak.
KOCAELİ (İGFA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), 20. yıl ilçe sergilerine devam ediyor. 6 ilçede sergi açılışlarını geride bırakan KO-MEK, yeni haftaya Gebze ve Darıca ilçe sergileriyle başlayacak. Her iki sergide de birbirinden güzel ürünler ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.
GEBZE VE DARICA İLÇE SERGİLERİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları (KO-MEK), “Orta Asya’dan Anadolu’ya Ortak Mirasımız” temalı sergilerine hız kesmeden devam ediyor. Şimdiye kadar Körfez, Derince, Kartepe, Dilovası, İzmit ve Başiskele ilçesinde yoğun ilgi gören sergiler, bu hafta Gebze ve Darıca’da sanatseverler ve vatandaşlarla buluşacak.
SERGİLER KÜLTÜREL MİRASI YAŞATIYOR
KO-MEK’in geleneksel el sanatları ve kültürel mirası yaşatmayı amaçladığı sergiler, ziyaretçilere Orta Asya’dan Anadolu’ya uzanan zengin bir kültürel yolculuk sunuyor. Tüm vatandaşların ücretsiz bir şekilde ziyaret edebileceği sergilerde bu hafta Gebze ve Darıca ilçe sergilerinin açılışı gerçekleştirilecek. Buna göre Gebze ilçe sergisi 13 Mayıs Salı (yarın) günü Ahmet Penbegüllü Kültür Merkezi’nde saat 14.00’te başlayacak. Darıca ilçe sergisi ise 14 Mayıs Çarşamba günü Darıca Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde yine saat 14.00’te görücüye çıkacak.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















