15961,11%-0,32
44,07% 0,18
51,19% 0,02
7229,55% 0,68
11873,13% 0,00
Kırşehir Belediye Meclisi, 5 Mart 2026 Perşembe günü Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Toplantı Salonu'nda bir araya geldi.
Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nun yönettiği Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda, bir dizi önemli gündem maddesi ele alındı. Toplantıda sırasıyla; bir önceki Şubat ayı olağan meclis kararlarının okunması, İmar Komisyonu raporunun görüşülmesi ve komisyona havale edilecek yeni taleplerin değerlendirilmesi gibi konular tartışıldı.
Meclis üyeleri, kira ihaleleri için encümene yetki verilmesi ve Gelir Tarife Cetveli'nin güncellenmesi için Plan Bütçe Komisyonu'na havale edilmesi konularını görüştü. Ayrıca, Plan Bütçe Komisyonu'nun çalışmaları da masaya yatırıldı.
Toplantının son bölümünde, belediyeye bağlı kültür ve sanat birimlerinin faaliyet ücretlerinin belirlenmesi görüşüldü. Tiyatro çalışmaları, Mehter Takımı'nın görevlendirilmesi ve Abdallar Korosu biriminin ücretlendirme esasları karara bağlandı.
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı