15120,77%-0,14
43,17% 0,03
50,34% 0,18
6376,83% -0,83
10370,94% 0,00
Keçiören Belediyesi, dün akşam saatlerinde etkili olan kar yağışının ardından oluşabilecek buzlanma riskine karşı önlem alıyor. Ekipler, özellikle kaldırımlar, okul bahçeleri ve çevresinde yoğun bir çalışma yürütüyor. Gece saatlerinde artan kar yağışının sabaha karşı dona dönüşmesiyle sahaya çıkan ekipler, yaya ulaşımının güvenli şekilde sağlanması için kaldırım temizliği ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Kar yağışının etkili olduğu saatlerde araç ulaşımı için yürütülen kar küreme ve tuzlama çalışmaları, gündüz saatlerinde yaya ulaşımını kolaylaştırmak için devam ediyor. Ekipler, gece boyunca da Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) koordinesinde araç trafiğinin güvenliğini sağlamak için sahada görev yaptı.
Tuzlama çalışmaları kapsamında, öğrencilerin ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı okul çevreleri, ana yaya güzergâhları ve mahalle içi kaldırımlar temizleniyor. Bu çalışmalarla olası kayma ve düşme risklerinin önüne geçilmesi hedefleniyor.
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı
Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti
Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!