- İMSAK 05:41
- GÜNEŞ 07:06
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:39
- AKŞAM 19:19
- YATSI 20:38
-
BIST 100
16026,90%0,45
-
DOLAR
44,20% 0,08
-
EURO
50,97% 0,22
-
GRAM ALTIN
7130,33% 0,30
-
Ç. ALTIN
11518,89% -0,13
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Başkan Özarslan Etkinliğe Katıldı
Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, Atapark Mahallesi’nde yeni açılan Âşıklar Kıraathanesi’nde düzenlenen âşık buluşmasına katıldı. İftar sonrası gerçekleşen program, âşık atışmaları ile vatandaşlara keyifli bir ramazan akşamı yaşattı.
Usta İsimlerden Unutulmaz Performanslar
Türk Halk Müziği Sanatçısı Yıldırım Budak’ın da sahne aldığı gecede, İsmail Aladağlı, Mustafa Aydın, Muhlis Denizer, Paşa Susanoğlu, Âşık Kul Nuri ve Beyzade Aslan sazları ve sözleriyle dinleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Yıldırım Budak ise seslendirdiği uzun havalarla dinleyenleri mest etti.
Geleneksel Kültüre Destek
Programın tamamını takip eden Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, âşıkların icralarına alkışlarla eşlik ederek geleneksel kültüre verdiği önemi gösterdi. Keçiören Belediyesi, ramazan ruhunu yaşatan ve halk kültürünü öne çıkaran etkinliklere önümüzdeki günlerde de devam edeceğini açıkladı.
Kültürün Geleceğe Aktarılması
Keçiören Belediyesi tarafından hayata geçirilen Âşıklar Kıraathanesi, Atapark Mahallesi Şehit Jandarma Uzman Çavuş Hüseyin Keleş Parkı içerisinde hizmete açıldı. Mekân, Anadolu’nun köklü kültürünü yaşatmak ve âşıklık geleneğini gelecek nesillere aktarmak amacıyla tasarlandı. Başkan Özarslan, bu mekânla âşıklara sanatlarını icra edebilecekleri kalıcı bir alan kazandırdı.
Ankara,Keçiören Belediyesi
Ankara,Keçiören Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















