- İMSAK 05:36
- GÜNEŞ 07:01
- ÖĞLE 13:17
- İKİNDİ 16:41
- AKŞAM 19:22
- YATSI 20:42
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,27% -0,04
-
EURO
51,27% -0,11
-
GRAM ALTIN
6681,48% 0,90
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan ve eşi Filiz Özarslan, Keçiören Belediyesi Konukevi’nde düzenlenen iftar programında yaş almış bireylerle bir araya geldi. İlahilerin okunup duaların edildiği programda oruçlar açıldı. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, Başkan Özarslan ve eşi, konukevi sakinlerine hediye takdim etti.
“Sizler de benim anne ve babalarımsınız”
Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan, yaptığı konuşmada, konukevindeki her bir bireyin sağlıklı ve huzurlu yaşaması için tüm imkânların seferber edildiğini belirtti. Özarslan, “En önemlisi de sizlerle bugün bu hayır lokmalarında, bu mübarek ramazan ayında birlikte olmanın onurunu yaşıyoruz. Sizler bizim için çok değerlisiniz, başımızın tacısınız. Sizler de benim anne ve babalarımsınız. Her zaman da öyle olacaksınız” ifadelerini kullandı. Konuşmasında, konukevi sakinlerinin dertlerinin kendi dertleri olduğunu vurgulayan Özarslan, “Bizler sizin başınıza baş olmaya değil, hizmetkâr olmaya geldik” dedi.
Konukevi sakinlerinin talepleri dinlendi
İftar programının sonunda Başkan Mesut Özarslan ve eşi Filiz Özarslan, yaş almış bireylerle tek tek bayramlaşarak onların talep ve isteklerini dinledi. Konukevi sakinleri, ramazan ayında gerçekleşen bu buluşmadan ve isteklerinin dinlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek Keçiören Belediye Başkanı Dr. Mesut Özarslan ile eşi Filiz Özarslan’a teşekkür etti.
Ankara,Keçiören Belediyesi
Ankara,Keçiören Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















