Tarih: 18.11.2021 12:00

Kazım Karabekir Paşa Mahallesine yeni İETT hattı

Facebook Twitter Linked-in

Mahalle Muhtarı Ali Gündüz'ün talebi ve ısrarlı iş takibi neticesinde mahalle sakinlerini sevindiren talepte mutlu sona ulaşıldı. Sarıyer Belediyesi Fen İşleri ekiplerince yol tesfiyesi, su kanalları ve çevre düzenlemeleri yapılan ve Hacıosman Metrodan hareket ederek Çuvalcı sokaktan başlayarak Orman yolu olarak adlandırılan bölgeden hareketle belirlenen yol güzergahı Sedatkent başlangıcından devamla Garip Hasan Camii önünden tekrar Gülbağlar caddesini kullanmak suretiyle ring seferleri düzenlenecek.

HALK TARAFINDAN MEMNUNİYETLE KARŞILANDI

Simashaber'in ilk seferine eşlik ettiği yolculukta hattı kullanan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek emeği geçenlere teşekkür etti. Bir vatandaşın daha önce evimin önünden geçiyordu ama şimdi daha çok insan kullanacak, önemli olan halkımızın faydasıdır sözleri diğer vatandaşlarca memnuniyetle karşılandı. 

YENİ ARAÇLAR TAHSİS EDİLSİN

Mahalle sakinleri yeni hattın açılmasıyla ilgili olarak simashabere yaptıkları değerlendirmede yol güzergahının yokuş olması nedeniyle bu hatta eski ve bakımsız araçlar yerine yolda kalarak vatandaşı mağdur etmeyecek bakımlı ve yeni araçların verilmesi çok önem arzediyor. Yıllar sonra ilk kez Otobüs ile evlerimize gitme imkanını kavuştuk emeği geçen herkese teşekkür ederiz dediler.

Düzenlenen ilk sefere İETT Daire Başkanı Müfit Yetkin, İETT Ulaşım Planlama Dairesi Başkanı Yusuf Limon, Sarıyer Belediye Başkanvekili Hüseyin Coşkun, Başkan Yardımcısı Nadir Günday, Belediye Meclis Üyeleri Ali İhsan Özdemir, Ali Görgülüer, Mehmet Yıldız, Kazım Karabekir Paşa Mahallesi Dernek Başkanı Neriman Dülger, Kazım Karabekirpaşa Mahallesi Muhtarı Ali Gündüz, Milli Sporcu İsmet Sağlam ve çok sayıda vatandaş eşlik etti. 


Hacıosman Metro, Kazım Karabekir Paşa Mahallesi arasında 42Z hat numarasıyla Ring seferi yapacak olan yeni hat hizmete girdi. Mahallenin daha önce ulaşım hizmetinden yararlanamadığı büyük bir bölümü bu hat sayesinde kesintisiz ulaşım hizmetine kavuşmuş oldu.

Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...