- İMSAK 05:19
- GÜNEŞ 06:46
- ÖĞLE 13:14
- İKİNDİ 16:45
- AKŞAM 19:32
- YATSI 20:53
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç'ın öncülüğünde yürütülen sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında, engelli vatandaşlara yönelik su faturası indirimi uygulaması devam ediyor. Yüzde 40 ve üzeri engeli bulunan bireylerin yararlandığı uygulamada, su faturalarına yüzde 50 indirim yapılıyor.
Altı Yılda 15 Binden Fazla Kişiye Ulaşıldı
Uygulamanın altı yılı aşkın süredir devam ettiği ve bu süreçte toplam 15 bin 847 engelli vatandaşa ulaştığı belirtildi. 2025 yılında ise indirimden 936 kişinin faydalandığı açıklandı. Uygulamanın amacının, engelli bireylerin yaşam standartlarını iyileştirmek ve toplumsal hayata katılımlarını teşvik etmek olduğu ifade ediliyor.
"Engelli Dostu Bir Şehir" Hedefi
Başkan Büyükkılıç, engelli bireylerin hayatını kolaylaştıracak adımlar atmaya devam edeceklerini belirterek, "Onların mutluluğu, bizim en büyük ödülümüzdür" dedi. Kayseri'nin engelli dostu bir şehir haline gelmesi için çalışmaların süreceğinin altı çizildi.
Sosyal Dayanışmaya Katkı
Belediye yetkilileri, bu ve benzeri uygulamaların sadece engelli vatandaşlar için değil, tüm kent için sosyal dayanışma ve yardımlaşma kültürünün güçlenmesine katkı sağladığını vurguladı. Engelli bireylerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik yeni projelerin de hayata geçirileceği bildirildi.
Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















