- İMSAK 05:21
- GÜNEŞ 06:48
- ÖĞLE 13:14
- İKİNDİ 16:45
- AKŞAM 19:31
- YATSI 20:52
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Kayseri Melikgazi Belediyesi’nin, Demokrasi Mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda hayata geçirdiği İlmi Ayet Aksoy-İsmail Aksoy Cami'nde sona yaklaşıldı.
KAYSERİ (İGFA) - Çevre düzenleme çalışmalarının başladığı caminin şirin butik bir cami şeklinde hizmet vereceğini söyleyen Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, "İlçemizin her köşesinde hizmet üretiyor, vatandaşlarımızın talep ve ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılamaya çalışıyoruz. Melikgazi Belediyesi olarak okul, sağlık merkezi, sosyal tesis, parklar, yollar, kentsel dönüşüm gibi birçok projemizi hayata geçiriyoruz. Her mahallede, her sokakta vatandaşlarımızın yaşamına dokunan çalışmalar yapıyoruz.
Halkımızın talep ve önerilerine göre projeler üretiyoruz. Bu kapsamda TOKİ Demokrasi Mahallesi'nde vatandaşlarımızın ibadet ihtiyacını karşılamak ve mahalle kültürünü yaşatmak amacıyla butik bir cami yaptık, bitmek üzere. Şuan çevre düzenlemesi yapılıyor. Proje kapsamında modern mimari ile geleneksel cami dokusunun bir araya geldiği camimiz yaklaşık 175 kişilik kapasiteye sahip. Butik cami hem ibadet hem de mahalle kültürünün yaşatılması açısından önemli bir eser olacak. Melikgazi’mize hayırlı olsun.” dedi.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















