- İMSAK 05:47
- GÜNEŞ 07:11
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:37
- AKŞAM 19:16
- YATSI 20:35
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
SPOR
SPOR Haberleri
Türkiye Ragbi Federasyonu tarafından organize edilen Kar Ragbi Türkiye Şampiyonası, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş. ve Erciyes Kayak Merkezi'nin ev sahipliğinde başladı. 120 sporcunun mücadele ettiği şampiyonada, kadın ve erkek takımları zorlu karşılaşmalara çıkıyor.
KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Erciyes A.Ş., Erciyes Kayak Merkezi’nde Kar Ragbi Türkiye Şampiyonası'na ev sahipliği yapıyor. Türkiye Ragbi Federasyonu tarafından organize edilen bu heyecan dolu organizasyon, kış sporlarıyla ünlü Erciyes Kayak Merkezi’nde gerçekleşiyor.
Tekir Kapı’da düzenlenen şampiyonaya, 5 kadın ve 5 erkek takımından toplam 120 sporcu katıldı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen takımlar, kar üzerinde kıyasıya mücadele ederek izleyenlere unutulmaz anlar yaşatıyor. Şampiyona, sadece ragbi tutkunları değil, kış sporları meraklıları için de ilgi odağı oldu.
Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman, burada yaptığı açıklamada, “Erciyes yine bir ilki organize ediyor. Birçok ulusal ve uluslararası sporlara ev sahipliği yapıyoruz. Yazın çim ragbisi düzenlemiştik, şimdi Gençlik Spor Bakanlığımızla, federasyonumuzla kar ragbisi yapıyoruz” dedi.
Sporcuların çok memnun olduklarını vurgulayan Elcuman, Erciyes’in birçok spor dalına ve farklı etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam edeceğini kaydederek, bu fırsatı veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür etti.
Türkiye Ragbi Federasyonu Başkanı Nahit Şahin ise 2025 Yılı Kar Ragbi Türkiye Şampiyonası’nı Kayseri’de gerçekleştirdiklerini belirterek, ragbi branşının ülke çapında duyurulması ve daha eğlenceli hale gelmesi için kar ragbisi düzenlediklerini, şuan 120 sporcu olduğunu, gelecek yıl uluslararası şampiyonaya çevirmeyi hedeflediklerini anlattı.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Şahin, “Bütün sporcularımız mutlu, Kayseri muhteşem, Erciyes muhteşem. Uluslararası haline getirip hem Kayseri’nin tanıtımı hem ragbi branşımızın tanıtımı için araç olarak kullanacağız. Tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.
Bugün final maçları gerçekleşecek olan şampiyonanın sonucunda ise Türkiye’nin en iyi kar ragbi takımları belli olacak.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















