Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    16834,12%0,95
  • DOLAR

    43,82% 0,16
  • EURO

    51,69% 0,16
  • GRAM ALTIN

    7182,08% 2,07
  • Ç. ALTIN

    11729,31% 0,51
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

İzmir Çiğli'de ramazan bereketi yaşanacak

SİYASET

Yazıhan Belediye Başkanı CHP’den ihraç edildi

GÜNDEM

Öğrenciler Ertan Ayçetin Bisikletevi’nde Mysia Yolları’nı tanıdı

YEREL YÖNETİMLER

Cevatpaşa Mahallesi'nde Altyapı Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

Tarih: 21.02.2026 09:40 Güncelleme: 21.02.2026 09:40
Kayseri Büyükşehir

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kent genelinde planlanan, yapımı süren ve tamamlanan katlı kavşak projelerine ilişkin kapsamlı açıklamalarda bulundu. Başkan Büyükkılıç, 5 yeni katlı kavşakla birlikte toplam 16 kilometrelik yol düzenlemesi gerçekleştirileceğini ve yatırımların toplam bedelinin 2,4 milyar TL olduğunu açıkladı.

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kartal Kavşağı ve Bağlantı Yolları Projesi’nin yanı sıra, kent ulaşımını rahatlatacak 5 kritik katlı kavşak projesini de bir bir hayata geçiriyor. Toplam 16 kilometrelik yol düzenlemesini kapsayan 5 katlı kavşağın yatırım bedeli 2,4 milyar TL’ye ulaşıyor.

Tamamlanan 29 Ekim Katlı Kavşağı, yapımı devam eden DSİ Katlı Kavşağı, planlama sürecindeki Kertmeler Katlı Kavşağı, 15 Temmuz Bulvarı HES Katlı Kavşağı ve Osman Kavuncu Bulvarı OSB Katlı Kavşağı ile Kayseri trafiğinde yeni bir dönem hedefleniyor.

Projelerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, artan nüfus ve araç yoğunluğuna karşı kalıcı ve planlı çözümler ürettiklerini belirterek, ulaşım yatırımlarının aralıksız süreceğini vurguladı.

Kayseri’nin ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik projelerin şehir trafiğini rahatlatacağını vurgulayan Başkan Büyükkılıç, özellikle yoğun saatlerde kilitlenen bölgelerde kalıcı çözümler üretmeye devam ettiklerini belirtti.

Sanayi bölgesindeki yoğunluğu azaltmayı hedefleyen projeler kapsamında, Osman Kavuncu Bulvarı üzerinde, Organize Sanayi Bölgesi girişinde yeni bir katlı kavşak çalışması planlanıyor. Başkan Büyükkılıç, “Organize sanayimizde o bölgedeki trafiği rahatlatmak için önemli bir katlı kavşak çalışmamız olacak” diyerek, üretim ve lojistik akışının daha hızlı ve güvenli hale geleceğini ifade etti.

Yapımı devam eden DSİ Katlı Kavşağı projesinde çalışmaların hızla sürdüğünü belirten Büyükkılıç, kavşağın Mayıs ayında tamamlanmasının planlandığını söyledi. Projeyi üstlenen firmanın süreci başarılı şekilde yönettiğini dile getiren Başkan Büyükkılıç, yatırımın bölge trafiğine önemli katkı sağlayacağını kaydetti.

Kertmeler Katlı Kavşağı, özellikle pik saatlerde yoğunluk yaşanan Yıldırım Beyazıt bölgesinde hayata geçirilecek. Hulusi Akar Bulvarı üzerinden Talas istikametine dönüş aksında planlanan proje için meclis kararının alındığını ve gerekli kaynağın sağlandığını açıklayan Büyükkılıç, hazırlık sürecinin başladığını duyurdu. Bu kavşakla birlikte bölgedeki trafik sıkışıklığının büyük ölçüde giderilmesi hedefleniyor.

15 Temmuz Bulvarı üzerinde planlanan HES Katlı Kavşağı’nın da ulaşım vizyonunun önemli parçalarından biri olduğunu belirten Başkan Büyükkılıç, projenin şehir trafiği açısından stratejik önem taşıdığını vurguladı.

Cumhuriyet’in 29 Ekim coşkusuna ithafen isimlendirilen 29 Ekim Katlı Kavşağı tamamlanarak hizmete sunuldu. Şehrin önemli akslarından biri olan Davud El Kayseri Bulvarı üzerinden Paşalı Caddesi bağlantısını sağlayan ve 6 şeritli olarak inşa edilen kavşak, şehir içi ulaşımda akıcılığı önemli ölçüde arttırdı. Başkan Büyükkılıç, projeye, Cumhuriyet Bayramı’na denk gelecek şekilde isim verilmesinin ayrı bir anlam taşıdığını belirterek, kavşağın şehir estetiğine ve ulaşım konforuna katkı sağladığını ifade etti.

Toplam 5 yeni katlı kavşak projesiyle 16 kilometrelik yol düzenlemesi yapılacağını yineleyen Başkan Büyükkılıç, 2,4 milyar TL’lik yatırımın, Kayseri’nin ulaşım altyapısında yeni bir dönemin kapısını aralayacağını söyledi. Büyükkılıç, “Kayseri’mizi sadece bugüne değil, geleceğe hazırlıyoruz. Artan araç sayısı ve şehirleşme hızına paralel olarak, planlı ve kalıcı çözümler üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ulaşım yatırımlarıyla hem şehir içi trafik konforunu arttırmayı hem de sanayi, ticaret ve sosyal yaşamın daha akıcı işlemesini hedefliyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu

Sarıyerli
20.02.2026 01:37:20
Sarıyere hoşgeldiniz hayırlı olsun, Allah utandırmasın

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Sinan Küçük
Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
Sinan Küçük
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 22 17 1 4 40 55
2.FENERBAHÇE A.Ş. 22 15 0 7 31 52
3.TRABZONSPOR A.Ş. 22 13 3 6 17 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 22 11 3 8 15 41
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 22 11 4 7 11 40
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 22 9 7 6 13 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 22 7 6 9 -2 30
8.KOCAELİSPOR 23 8 9 6 -3 30
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 22 7 8 7 -9 28
10.CORENDON ALANYASPOR 22 5 6 11 -1 26
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 23 5 9 9 -7 24
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 22 6 11 5 -5 23
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 22 6 11 5 -13 23
14.TÜMOSAN KONYASPOR 22 4 10 8 -10 20
15.KASIMPAŞA A.Ş. 22 4 11 7 -12 19
16.İKAS EYÜPSPOR 22 4 12 6 -17 18
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 22 2 10 10 -26 16
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 22 3 16 3 -22 12
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti