- İMSAK 05:25
- GÜNEŞ 06:51
- ÖĞLE 13:15
- İKİNDİ 16:44
- AKŞAM 19:29
- YATSI 20:49
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,35% 0,05
-
EURO
51,31% 0,03
-
GRAM ALTIN
6257,82% -2,57
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Akdeniz Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği (AKAMİB) tarafından düzenlenen 3. İhracatın Yıldızları Ödül Töreni'ne katıldı. Özel bir kongre merkezinde gerçekleştirilen törene, Büyükkılıç ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in yanı sıra, Kayseri Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Dursun Ataş, AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ve il protokolü de iştirak etti.
“Ticaret Denilince Akla Kayseri Gelir”
Törende konuşan Başkan Büyükkılıç, Kayseri'nin üretim gücü ve girişimci ruhuyla öne çıktığını belirtti. "Kayseri anlatılmaz yaşanır" diyen Büyükkılıç, "Ticaret denilince akla Kayseri gelir. 6 bin yıllık geçmişi olan bu kadim şehirde, ticaret iliklerimize işlemiştir" ifadelerini kullandı.
İhracatta Ümit Veren Rakamlar
Kayseri'nin ihracat rakamlarını artırma konusunda geleceğe ümitle baktıklarını söyleyen Büyükkılıç, "İhracatımız, ithalatımızın iki mislinden daha fazla. Bu boyutuyla Kayseri'nin müteşebbis insanlarını, ihracat elçilerini tebrik ediyorum" dedi.
Mobilyanın Başkentinde İnovatif Çalışmalar
Büyükkılıç, mobilyanın başkenti olarak anılan Kayseri'deki çalışmaları takdirle izlediklerini, diğer sektörlerde de inovatif çalışmaların gerekliliğinin farkında olduklarını vurguladı. Üretken bir anlayışla çalışan Kayserili girişimcileri tebrik eden Büyükkılıç, ödül alan firmaları kutladı.
Bölgesel Başarının Ödüllendirilmesi
Başkan Büyükkılıç, törende Kayseri başta olmak üzere Mersin, Adana, Niğde, Karaman ve Hatay'dan gelerek ihracatta başarı gösteren firmaların ödüllendirilmesinin anlamlı olduğunu ifade etti.
Ödül töreni, başarılı firmalara plaket takdimi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Kayseri,Kayseri Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















