- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,13% 0,11
-
EURO
50,81% -0,09
-
GRAM ALTIN
7213,36% 0,11
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Karatay Belediyesi tarafından yarıyıl tatilinde düzenlenen etkinliklere katılan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi’nde öğrencilerle bir araya gelerek sinema ve tiyatro keyiflerine ortak oldu.
Yoğun İlgi Gören Tatil Programı
Karatay Belediyesi’nin yarıyıl tatiline özel olarak hayata geçirdiği “Okula Bir Sanat Mola” etkinlikleri, Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezi’nde yoğun ilgi gördü ve programlar sona yaklaştı.
Çocuklara Yönelik Sanatsal Faaliyetler
7–14 yaş aralığındaki çocuklara yönelik hazırlanan etkinlikler kapsamında tiyatro oyunları ve sinema gösterimleri gerçekleştirildi. Yarıyıl tatili boyunca düzenlenen programlar, öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü.
Sahnelenen Oyun ve Filmler
Etkinlikler kapsamında “Pinokyo” ve “İki Bavul Dolusu” adlı tiyatro oyunlarının yanı sıra “Sırr Kudüs Macerası”, “Elif ve Arkadaşları”, “Nasreddin Hoca Zaman Yolcusu” ve “Aslan Hürkuş 4: Hürjet Oyunda” adlı sinema gösterimleri sahnelendi.
Başkan Kılca'dan Açıklama
Yarıyıl tatiline özel olarak düzenlenen tiyatro ve sinema etkinliklerinin çocuklar tarafından büyük ilgi gördüğünü ifade eden Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, tatil boyunca çocukların sanatsal, kültürel ve sosyal gelişimlerine katkı sunmayı amaçladıklarını belirtti.
Başkan Kılca şu ifadelere yer verdi: “Yarıyıl tatilindeki tiyatro ve sinema gösterimlerimize katılarak Ali Ulvi Kurucu Gençlik Merkezimizi güzelleştiren çocuklarımızı ziyaret ettik. Onların mutluluğunu ve heyecanını yerinde görmek bizleri son derece mutlu etti.
Okula verilen kısa molada; spordan sanata, kültürden sosyal aktivitelere kadar tatil boyunca çocuklarımızın istifade edebileceği birçok alanda faaliyetlerimiz oldu. Bu çalışmalarla çocuklarımızın hem keyifli vakit geçirmelerini hem de kendilerini geliştirmelerini hedefledik. Karatay Belediyesi olarak çocuklarımızın gelişimlerine katkı sunacak çalışmaları sürdürecek; onların mutluluğu için gayret göstermeye devam edeceğiz.”
Konya,Karatay Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















