- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16265,87%0,45
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
50,98% -0,09
-
GRAM ALTIN
7318,89% -0,23
-
Ç. ALTIN
11762,72% -0,52
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Karatay Belediyesi tarafından personel arasındaki iletişimi güçlendirmek, kurum içi dayanışmayı artırmak ve motivasyonu yükseltmek amacıyla düzenlenen “Karatay Belediyesi Birimler Arası Dostluk ve Kardeşlik Voleybol Turnuvası” başladı.
Belediye bünyesinde görev yapan personelin oluşturduğu takımların katılımıyla gerçekleştirilen turnuvada, 12 farklı birim mücadele ediyor. Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanan karşılaşmalar, centilmenlik ve dostluk havası içerisinde devam ediyor.
Final Tarihi Belli Oldu
Turnuva süresince belediye çalışanları hem sportif rekabetin hem de takım ruhunun keyfini yaşarken, organizasyon birimler arası iletişimin güçlenmesine ve personelin kaynaşmasına katkı sağlıyor. Turnuvanın şampiyonu, 5 Şubat 2026 tarihinde Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanacak final müsabakasıyla belli olacak. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara kupa ve çeşitli ödüller takdim edilecek.
Başkan Kılca'dan Aile Vurgusu
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, organizasyonun centilmen bir atmosferde gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, turnuvaya katılan tüm çalışma arkadaşlarına başarılar diledi.
Kılca, personelle yalnızca hizmet üretmediklerini, aynı zamanda sosyal faaliyetlerde de bir araya gelmeye önem verdiklerini belirterek şunları söyledi: “Karatay Belediyesi olarak, çalışma arkadaşlarımızla aile gibiyiz. Bu anlayışla düzenlediğimiz organizasyonlar, birimler arası iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Mesai arkadaşlarımızın kaynaşmasını, birlikte keyifli vakit geçirmesini ve motivasyonlarının artmasını önemsiyoruz. Tüm takımlarımıza başarılar diliyor, turnuvanın dostluk ve centilmenlik içerisinde tamamlanmasını temenni ediyorum.”
Konya,Karatay Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















