- İMSAK 05:29
- GÜNEŞ 06:54
- ÖĞLE 13:16
- İKİNDİ 16:43
- AKŞAM 19:27
- YATSI 20:47
-
BIST 100
16260,10%0,87
-
DOLAR
44,28% -0,02
-
EURO
51,45% 0,34
-
GRAM ALTIN
6275,37% -2,04
-
Ç. ALTIN
10757,95% -3,57
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Karaköprü Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen Ödüllü Masa Tenisi Turnuvası'nın final müsabakaları Doğukent Spor Merkezi'nde gerçekleştirildi. Organizasyona Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Şanlıurfa Temsilciliği de katkı sağladı.
Beş Kategoride Heyecanlı Mücadele
Minikler, küçükler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde, bay ve bayan 230 sporcu turnuvada yer aldı. Müsabakalar büyük çekişmeye sahne oldu.
Madalyalar Sahiplerini Buldu
Final karşılaşmalarının ardından düzenlenen törende, dereceye giren sporcuların madalyaları Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi tarafından takdim edildi.
Başkan Çiftçi'den Teşekkür ve Yatırım Açıklaması
Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, törende yaptığı konuşmada, başarılı bir organizasyon gerçekleştirildiğini belirterek emeği geçen tüm kurum ve kişilere teşekkür etti. Çiftçi, belediye olarak sporun her branşını desteklemeyi hedeflediklerini ve altyapıyı güçlendirmek için yatırımlara devam ettiklerini vurguladı.
Yeni Spor Kompleksleri Yolda
Başkan Nihat Çiftçi, ayrıca önemli bir müjde verdi. Batıkent ve Mehmetçik mahallelerinde planlanan iki büyük spor kompleksi için ihale süreçlerinin tamamlandığını açıklayan Çiftçi, bu tesislerin 2026 yılında hizmete gireceğini ifade etti.
Yoğun katılımla gerçekleşen turnuva, sporcular ve aileleri için bir şölene dönüşerek, Karaköprü Belediyesinin spora ve gençliğe verdiği önemi bir kez daha gösterdi.
Şanlıurfa,Karaköprü Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















