- İMSAK 05:32
- GÜNEŞ 06:58
- ÖĞLE 13:16
- İKİNDİ 16:42
- AKŞAM 19:24
- YATSI 20:44
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Karaköprü Belediyesi kurumsallaşma ve hizmetlerin daha hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesi için kendini yenileme ve geliştirme faaliyetlerini sürdürüyor. Zabıta Müdürlüğü tarafından kullanılmaya başlanan sistemle yapılan faaliyetler dijital ortama aktarılıp takibi icra edilecek. Özellikle denetim, tutanak ve ceza gibi işlemlerin tüm delilleriyle birlikte dijital sisteme alınmasıyla denetimlerin takibi ve işleyişin hızlı bir şekilde yapılması için önem arz ediyor.
Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi Zabıta Müdürlüğünü ziyaret ederek geçilen sistemle ilgili bilgi alırken, sistemin işleyişi ve kuruma oluşturacağı olumlu etkileri konusunda zabıta personeli tarafından sunum yapıldı.
Başkan Nihat Çiftçi konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: “Zabıta Müdürlüğümüz artık dijital denetimi hayata geçiriyor. Zabıtamızın her türlü denetimleri, tutanakları tüm delilleriyle birlikte dijital ortamda kayıt altına alınacak. İşlem güvenliği ve kurumsal yapı anlamında denetimlerin sağlıklı ve hızlı bir şekilde sonuç verebilmesi için geliştiren bu program değerlidir.
Zabıta Müdürlüğümüz artık tüm faaliyetlerini bu şekilde icra edecek ve dijital ortamda denetim uygulamasına başlayacaktır. Emeği geçen tüm personelimize teşekkür ediyorum, bu güzel gelişme Karaköprü’müze hayırlı olsun.”
Şanlıurfa,Karaköprü Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















