- İMSAK 05:21
- GÜNEŞ 06:48
- ÖĞLE 13:14
- İKİNDİ 16:45
- AKŞAM 19:31
- YATSI 20:52
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
Edirne Yenimuhacir'de kadın kursiyerlerin yıl boyunca hazırladığı el emeği eserler, sergiyle belde halkının beğenisine sunuldu.
Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Yenimuhacir beldesinde Halk Eğitimi kursiyerlerinin yıl boyunca hazırladığı el emeği ürünler, düzenlenen sergiyle vitrine çıktı.
Sergideki eserler, kursiyerlerin özveri ve üretkenliğini gözler önüne sererken, ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.
Sergiye Yenimuhacir Belediye Başkanı Tamer Kıral ve Keşan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hüseyin Gül de katılarak kursiyerleri destekledi.
Etkinlikte, kadınların el emeği ürünleri büyük beğeni topladı ve kursiyerler için önemli bir motivasyon kaynağı oldu.
Yıl boyunca sürdürülen kurs çalışmalarının ürünü olan sergi, belde halkına sanatsal becerileri ve üretkenliği yakından görme fırsatı sunarken, katılımcılar emeği geçen kursiyerleri ve usta öğreticileri tebrik etti. Yenimuhacir’de el sanatlarının yaşatılmaya devam edileceği vurgulandı.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















