- İMSAK 05:29
- GÜNEŞ 06:54
- ÖĞLE 13:16
- İKİNDİ 16:43
- AKŞAM 19:27
- YATSI 20:47
-
BIST 100
16067,54%-1,18
-
DOLAR
44,34% 0,10
-
EURO
51,43% -0,13
-
GRAM ALTIN
6244,28% -0,52
-
Ç. ALTIN
10683,19% -0,69
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Kadın Dayanışması ve Sosyalleşme Ortamı
İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Kadın Kadına Konak Buluşmaları, kadınların sosyalleşebileceği ve dayanışma içinde bilgi paylaşabileceği bir ortam sunuyor. Zübeyde Hanım Konağı Kadın Yaşam Merkezi'nde düzenlenen etkinliklerde, kadınlar çeşitli alanlarda uzman isimlerle bir araya gelerek günlük yaşamı kolaylaştıracak konularda bilgilendiriliyor.
Mahalleli Kadınların Katılımı
Bu haftaki buluşmaya Gültepe Fatih Mahallesi'nde yaşayan kadınlar katıldı. Etkinliğe İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Fatmagül Terzi ve Gültepe Fatih Mahallesi Muhtarı Ayla Komza da iştirak etti. İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Burcu Bineklioğlu ile Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, belediyenin sunduğu hizmetler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
Uzman Görüşleri ve Bilgilendirmeler
Kocaeli Barosu'ndan Avukat Hande Özok, kadın hakları, şiddetle mücadele ve başvuru mekanizmaları konularında açıklamalarda bulundu. İzmit Belediyesi Psikoloğu Kübra Şıvgın Kara, psikolojik dayanıklılık, stres, kaygı ve depresyonla baş etme yöntemlerini anlattı. Diyetisyen Hilal Katırağ Demir sağlıklı beslenme önerilerini paylaşırken, Hemşire Pınar Türkel kadın sağlığı, meme muayenesi ve rahim ağzı kanseri taramalarının önemini vurguladı. Astrolog Nergis Ergüven ise burçlar üzerinden kadınların güçlü yönlerine dikkat çekti.
Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















