- İMSAK 05:41
- GÜNEŞ 07:06
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:39
- AKŞAM 19:19
- YATSI 20:38
-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,18% 0,05
-
EURO
50,82% -0,03
-
GRAM ALTIN
7139,68% 0,44
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı, Mudanya'da törenlerle kutlandı. Geleneksel yağlı direk ve yüzme yarışlarının heyecan kattığı kutlamalara, kürek takımı ve yelken sporcularının denizdeki gösterileri de renk kattı.
Karasularımızda tam bağımsızlık ve denizlerdeki hakimiyetin simgesi olan Kabotaj Kanunu’nun kabulünün 99. yıldönümünde 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Mudanya’da coşkuyla kutlandı. Geleneksel yarışlar ve deniz etkinlikleri, vatandaşların yoğun katılımıyla bayram coşkusunu pekiştirdi. Renkli anlara sahne olan kutlamalara; Mudanya Kaymakamı Ayhan Terzi, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Saldız, BURULAŞ Genel Müdürü Fahrettin Beşli, ilçe protokolü, muhtarlar, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı. İskele Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunumuyla başlayan törende, Liman Başkanı Veysel Yaşar günün anlam ve önemine dair bir konuşma yaptı.
Törenin ardından sahil şeridinden bando eşliğinde yürüyüş yapılarak deniz şehitleri anısına denize çelenk bırakıldı. Yürüyüşe, denizden Sahil Güvenlik, İlçe Emniyet ve Mudanya Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü’nün kurtarma ekipleri ile denizden de kürek ve yelken sporcuları eşlik etti.
HEYECANLI VE RENKLİ GÖRÜNTÜLER
Bayram kutlamalarının vazgeçilmezi olan geleneksel yağlı direk bayrak kapma yarışması, renkli ve eğlenceli anlara sahne olurken bayrağı almayı başaran Onur Çiftçi ödülün sahibi oldu. Etkinliklerin beklenen yüzme yarışlarında da heyecanlı anlar yaşandı. 200 metre yüzme yarışmasında birinciliği Latife İdil Özkol, ikinciliği Fırat Başarır, üçüncülüğü ise Ömer Kalay elde etti. Yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.
Etkinlikler, BUDO İskelesi’nden vatandaşlara yönelik ücretsiz tekne turu ile devam etti. Ardından Liman Başkanlığı önünde lokma hayrı yapıldı.
MUDANYA BELEDİYESİ BASIN BÜROSU
Bursa,Mudanya Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















