- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16340,07%0,90
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
51,13% 0,20
-
GRAM ALTIN
7346,14% 0,14
-
Ç. ALTIN
11792,94% -0,28
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Erdem Arcan, Edebiyat Sokağı olarak sanatseverlerle buluşacak alanda kentimizde faaliyet gösteren şair ve yazar dernekleriyle bir araya geldi
KOCAELİ (İGFA) - Sabri Yalım Parkı yanında yer alan ve trafiğe kapalı olan sokak, kısa süre içerisinde “Edebiyat Sokağı” olarak sanatseverlerle buluşacak.
İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Erdem Arcan, kentimizde faaliyet gösteren şair ve yazar derneklerinin temsilcileriyle buluştu. Erdem Arcan, heyetle önce Leyla Atakan Şehir Kütüphanesi Toplantı Salonunda bir araya geldi, toplantı sonrasında da sahaya inerek Edebiyat Sokağı hakkında bilgiler verdi.
Dernek temsilcileri etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getirerek önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek çalışmalara katkı vermek adına ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Erdem Arcan ise katılım gösteren tüm derneklere teşekkür ederek fikir alışverişlerinin süreceğinin altını çizdi.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















