16696,42%-1,65
43,85% 0,04
51,82% 0,32
7351,10% 0,99
11845,61% 0,03
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret etti. Başkan Ayşe Ünlüce'nin makamında gerçekleşen görüşmede, yerel yönetim çalışmaları, şehircilik vizyonu ve belediyecilikte iyi uygulama örnekleri üzerine fikir alışverişi yapıldı.
Ziyaret Heyeti
Görüşmeye, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in yanı sıra İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Hakan Yalçın ile Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen de katıldı.
Hürriyet'ten Takdir ve Tebrik
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Eskişehir'de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hayata geçirilen projeleri yakından takip ettiğini belirten Hürriyet, Başkan Ünlüce'yi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti. Hürriyet, "Eskişehir'in sosyal belediyecilik, kent estetiği ve katılımcı yönetim anlayışıyla örnek bir şehir olduğunu görmekten memnuniyet duyuyorum." ifadelerini kullandı.
Ünlüce'den Bilgi Paylaşımı
Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce ise ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti. Ünlüce, kentte sürdürülen projeler ve gelecek vizyonu hakkında bilgi verdi. Yaşam kalitesini artırmaya yönelik yatırımlar, altyapı-üstyapı çalışmaları, sosyal projeler ve sürdürülebilir şehircilik hedeflerini anlattı. Ünlüce, belediyeler arasındaki dayanışma ve deneyim paylaşımının önemine dikkat çekti.
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı