- İMSAK 05:48
- GÜNEŞ 07:13
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:15
- YATSI 20:34
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,83% -0,13
-
GRAM ALTIN
7250,74% 0,63
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
İzmit Belediyesi kent genelinde gazi ve şehit ailesi ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Kartepe’de yaşayan Kıbrıs Gazisi Mehmet Sağlam evinde ziyaret edildi
İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü Şehit ve Gazi Hizmetleri Birimi Kartepe’de ikamet eden Kıbrıs Gazisi Mehmet Sağlam’ı ziyaret etti. İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu ile Meslek Odası ve Sendika Masası Başkanı Cem Serhat Dayanç’ın yer aldığı ziyarette, şehit ve gazi ailelerine yönelik çalışmalar ile sivil toplum kuruluşlarıyla yürütülen iş birlikleri hakkında bilgi verildi.
Hediyeler Takdim Edildi
Ziyaret sırasında, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in selamları iletilerek gazi ailesine Ayyıldız baskılı Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı takdim edildi. Belediye yetkilileri, gösterdikleri misafirperverlik için gazi ailesine teşekkür ederek, her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.
Kocaeli,İzmit Belediyesi
belediye365.com
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















