Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    16961,36%1,57
  • DOLAR

    43,65% 0,03
  • EURO

    51,99% 0,32
  • GRAM ALTIN

    7104,34% -0,45
  • Ç. ALTIN

    11708,46% -0,32
Meridyen Eğitim Kurumları
YEREL YÖNETİMLER

Kepezspor Teknik Heyet ve Futbolcularla Buluşma Gerçekleştirildi

YEREL YÖNETİMLER

Tunceli'de Kar Erimesi Sonrası Ana Yollarda Temizlik ve Yıkama Çalışması

YEREL YÖNETİMLER

Keçiören'de Denge ve Denetleme Oyunu ile Demokratik Kültür Eğitimi

YEREL YÖNETİMLER

Kepez Belediyesi, Havacılık Sektöründe Kariyer ve İstihdam Günleri Düzenliyor

Tarih: 04.12.2024 17:40 Güncelleme: 04.12.2024 18:04
İzmir

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Kınık'ta yaptığı koordinasyon toplantısının ardından ilçeye bağlı 37 mahallenin muhtarıyla buluştu. Muhtarların kendilerine yol göstermesini isteyen Başkan Dr. Cemil Tugay, “Her ilçe için bir sekretarya oluşturuyoruz. Muhtarlar da dâhil kentin kanaat önderlerinin o ilçenin sorunları ile ilgili gerektiğinde arayacağı ve doğrudan takip edeceği bir sistem kurmaya çalışıyoruz” dedi.

İZMİR( İGFA) - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, ilçelerin sorun, istek ve ihtiyaçları için başlattığı ve bugün Kınık'ta düzenlenen koordinasyon toplantısının ardından ilçeye bağlı 37 mahallenin muhtarıyla bir araya geldi. Kınık Belediye Başkanı Sema Bodur'un ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Kınık Belediyesi'nin bürokratları da yer aldı. Başkan Tugay, muhtarların kendilerine yol gösterici olduğunu belirterek birlikte çalışmanın önemine vurgu yaptı. Tugay, muhtarların istek ve taleplerini de not aldı.  

Tugay: Tek derdimiz var mahcup olmamak 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, muhtarlardan gelen bilgileri önemsediklerini belirterek “Bazı muhtarlarımız biraz daha aktif şekilde belediyelere sorunlarını, taleplerini iletiyorlar. Bazı muhtarlarımız biraz daha çekingen duruyor. Çekingen durma işi iyi değil. Muhtarlık yaptığınız mahalle, köy komşularınızın yaşadığı yer. Bize sorunları, talepleri yansıtmanız gerekiyor. Tek derdimiz var, mahcup olmamak. Önemli bir şey bu. Çünkü bizim için oy atan herkese karşı sorumlu hissediyoruz. Bize oy vermemiş insanların da gönlünü kazanmak istiyoruz. Biz İzmir'i çok seven insanlarız. Biz İzmir'i, Kınık'ı, tüm mahallelerimizi, ilçelerimizi evimiz ve komşularımız olarak gören insanlarız. İmkânlarımız biraz kısıtlı olabilir ama biz o imkanları en iyi şekilde değerlendirmeye niyet ettik. Amacımız her bir kuruşumuzu verimli şekilde kullanmak, çok iyi bir işçilik çıkarmak ve yaptığımız işin uzun yıllar boyunca insanlara faydalı olmasını sağlamak” dedi.  

İletişimin önemine dikkat çekti

Muhtarların belediye bürokratları ile iletişim halinde olmasını isteyen Başkan Dr. Cemil Tugay, “Arkadaşlarımın çare üreteceklerine inanıyorum. Şu anda belediyede bir çalışma yapıyoruz. Her ilçe için bir sekretarya oluşturuyoruz. Muhtarlarımız da dahil, kentin kanaat önderlerinin o ilçenin sorunlarını gerektiğinde arayıp ileteceği ve doğrudan takip edeceği bir sistem kurmaya çalışıyoruz. Başkanlığa bağlı olacak. Muhtarlık İşleri'nin kendi birimleri var o ayrı. Onun dışında böyle bir şey kurmak istiyorum ve çalışıyoruz. Amacımız; her zaman, günün hangi saati, haftanın hangi günü olursa olsun, özellikle acil durumlar, sıkıntılı durumlarda devamlı iletişim içinde olmayı sağlamak. Beraber kuracağız bu düzeni” dedi.  

“Hepimiz için hayati bir konu”

Tarımın önemine vurgu yapan Başkan Tugay, çiftçiye eğitim vermek istediklerini söyledi. Tarımın planlı bir şekilde ilerlemesini istediklerini kaydeden Tugay, “Beraber çalışalım istiyorum. En önemli işlerimizden biri bu. Kınık, İzmir'in en önemli tarım alanlarından biri. Bu işler hallolacaksa buralarda hallolacak. Yapmazsak gelin 'bize söylemiştiniz' deyin. Hepimiz için hayati bir konu” dedi. 

Bodur: Sizlere ne söz verdiysek hepsini yapacağız

Kınık Belediye Başkanı Sema Bodur, “Bütün sorunlarınızı biliyoruz. Rapor halinde almıştık, hepsi incelendi, 2025 yılında çoğunu tamamlamış olacağız. Ufak tefekleri hızlı, daha zaman alan şeyleri biraz zamana yayacağız. Sizlere ne söz verdiysek hepsini yapacağız” şeklinde konuştu. 

Anahtar Kelimeler: İzmir' sekretarya oluşturulacak
Yeni yılınız kutlu olsun
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

izmit sevdalısı
3.01.2026 03:04:46
Fatma başkanda gecıcı esnaf kalıcı yaptığı bu zulumlerin karşılığını esnaf seçim zamanı kendisine ödetcektir.Aklıselim davranıp bu zor ekonomık sıkıntılarda esnafa zulum yapmak yerine avmler karsısında kücük esnaf desteklenmeli sopa göstermemeli.Esnaf bunu unutmayacaktır

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 21 16 1 4 36 52
2.FENERBAHÇE A.Ş. 21 14 0 7 30 49
3.TRABZONSPOR A.Ş. 21 13 2 6 18 45
4.GÖZTEPE A.Ş. 21 11 3 7 15 40
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 21 10 4 7 10 37
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 21 9 6 6 14 33
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 21 7 5 9 0 30
8.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 21 7 7 7 -6 28
9.KOCAELİSPOR 21 7 8 6 -4 27
10.CORENDON ALANYASPOR 21 4 6 11 -2 23
11.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 21 6 11 4 -5 22
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 21 4 9 8 -9 20
13.TÜMOSAN KONYASPOR 21 4 9 8 -9 20
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 21 5 11 5 -15 20
15.İKAS EYÜPSPOR 21 4 11 6 -13 18
16.KASIMPAŞA A.Ş. 21 3 11 7 -13 16
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 21 2 10 9 -26 15
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 21 3 15 3 -21 12
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti