- İMSAK 05:50
- GÜNEŞ 07:14
- ÖĞLE 13:19
- İKİNDİ 16:36
- AKŞAM 19:14
- YATSI 20:33
-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,08% 0,03
-
EURO
51,10% 0,23
-
GRAM ALTIN
7338,24% 0,03
-
Ç. ALTIN
11826,62% 0,00
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi’nde her ay düzenli olarak yapılan buluşmaya katıldı. Başkan Dr. Cemil Tugay, “Sizleri görmek, sizlerle bir arada olmak bizler için onur” dedi.
İZMİR (İGFA) - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi’nde düzenlenen hayır yemeğine katıldı.
Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi Başkanı Orhan Aydın, Dernek İkinci Başkanı Adil Tatlı ev sahipliğindeki yemeğe Yörük Ali Efe'nin torunu emekli Vali Kayhan Kavas, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Çağatay Güç, gaziler, gazi yakınları, şehit ailesi yakınları, İzmir Büyükşehir Belediyesi bürokratları da katıldı. Yemek, dualarla başladı.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Her ayın ilk çarşamba günü yapılan hayır yemeğine Büyükşehir Belediyesi olarak biz de katkıda bulunmak istedik. Sizleri görmek, sizlerle bir arada olmak bizler için onur. Hepinize sağlıklı günler diliyorum. Bu güzel birliktelikleri artıracağız” şeklinde konuştu.
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!
Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

















