- İMSAK 05:43
- GÜNEŞ 07:08
- ÖĞLE 13:18
- İKİNDİ 16:38
- AKŞAM 19:18
- YATSI 20:37
-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,16% -0,12
-
EURO
50,86% 0,75
-
GRAM ALTIN
7117,26% -0,25
-
Ç. ALTIN
11534,35% -0,30
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde (AASSM) iki büyük isim aynı sahnede İzmirlilerle buluştu. İzmir Devlet Senfoni Orkestrası’nı (İZDSO) yöneten şef Christoph-Mathias Mueller ve keman virtüözü Bomsori Kim izleyenlerden tam not aldı.
İZMİR (İGFA) - İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde (AASSM) düzenlenen İzmir Devlet Senfoni Orkestrası (İZDSO) konserinde, uluslararası alanda büyük başarılara imza atmış şef Christoph-Mathias Mueller ile keman virtüözü Bomsori Kim bir araya geldi.
Küçük yaşta tanınmaya başlayan Güney Koreli Bomsori Kim, yeteneğiyle izleyenleri büyüledi.
Yaklaşık bir saat süren iki bölümlük konserin birinci bölümünde Jean Sibelius’un 1903 yılında bestelediği Keman Konçertosu’nu çalan Kim, yoğun alkış aldı. 2020 yılında En İyi Senfonik Kayıt dalında BBC Ulusal Galler Orkestrasıyla birlikte yaptığı kayıtla Opus Klasik Ödülü’nün sahibi olan şef Christoph-Mathias Mueller, ikinci bölümde ise Edward Elgar’ın, İngiliz senfonik repertuarının en önemli eserlerinden biri kabul edilen Enigma Varyasyonları adlı eseri yönetti.
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor
Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

















