- İMSAK 05:21
- GÜNEŞ 06:48
- ÖĞLE 13:14
- İKİNDİ 16:45
- AKŞAM 19:31
- YATSI 20:52
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74
GÜNDEM
GÜNDEM Haberleri
İstanbul Valiliği, soğuk havanın etkisiyle birlikte kar şeklinde başlayacak yağışların Çarşamba sabahı İstanbul geneline hakim olacağından vatandaşları dikkatli olmaları yönünde uyardı.
İSTANBUL (İGFA) - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün değerlendirmelerine göre 11 Şubat Salı günü günbatımından sonra İstanbul genelinin soğuk havanın etkisine girmesi bekleniyor.
Meteorolojik uyarıyı İstanbullularla paylaşan Valilik, soğuk havanın etkisi ile kuzey ilçelerinde kar şeklinde başlayacak yağışların 12 Şubat Çarşamba sabahı il genelinde, özellikle Karadeniz'e bakan kuzey ilçelerimiz ile ilimizin yüksek kesimlerde etkili, İç ve Marmara'ya bakan kıyı kesimlerinde de örtü bırakacak şekilde kar yağışlı olması tahmin edildiğini duyurdu.
#Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün değerlendirmelerine göre;
— TC İstanbul Valiliği (@TC_istanbul) February 10, 2025
11.02.2025 Salı günü gün batımından sonra #İstanbul genelinin soğuk havanın etkisine girmesi beklenmektedir. Soğuk havanın etkisi ile kuzey ilçelerinde kar şeklinde başlayacak yağışların;
çarşamba sabahı ilimiz… pic.twitter.com/7kKoBqtlEy
Valilik paylaşımında, meydana gelebilecek kar yağışı ile buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli ve tedbirli olunmasını istedi.
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















