- İMSAK 05:36
- GÜNEŞ 07:01
- ÖĞLE 13:17
- İKİNDİ 16:41
- AKŞAM 19:22
- YATSI 20:42
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,29% 0,04
-
EURO
51,37% 0,15
-
GRAM ALTIN
6653,48% 0,48
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00
YEREL YÖNETİMLER
YEREL YÖNETİMLER Haberleri
İpekyolu Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Cüneyt Ergün, Belediye Meclis Üyeleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, gelen şikâyetler üzerine Şerefiye Mahallesi’nde, çöplerini belirlenen saatlerin dışında sokağa bıraktığı belirtilen bina yönetimleriyle görüşerek uyarılarda bulundu.
İpekyolu Belediyesi, temiz bir İpekyolu için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Kentin her noktasında 24 saat boyunca temizlik hizmeti veren İpekyolu Belediyesi, ayrıca çöp konusunda gelen şikâyetleri değerlendirerek kurallara uymayan kişilere uyarılarda bulunuyor.
Şerefiye Mahallesi’nde bazı bina görevlilerinin çöplerini belirlenen saatler dışında sokağa döktüğü şikâyeti üzerine, İpekyolu Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Cüneyt Ergün, Belediye Meclis Üyeleri ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri, söz konusu bölgeye giderek çöplerini sokağa döktüğü belirtilen bina görevlileriyle görüştü.
Bina görevlileri ve çevrede toplanan yurttaşlara konuşan İpekyolu Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Cüneyt Ergün, İpekyolu Belediyesinin temiz bir çevre konusunda oldukça kararlı olduğunu söyledi. Belediyenin temiz bir kent için yoğun biçimde çalıştığını belirten Ergün, yurttaşların da bu konuda gerekli hassasiyeti göstermeleri ve belediyeye yardımcı olmaları gerektiğini ifade etti. İpekyolu halkının seçimlerde iradesine sahip çıktığı gibi, çevreye de sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Ergün, şöyle konuştu:
“Bina görevlilerimizi ve sakinlerini dinledik. Temizlik konusunda endişelerini dile getirdiler. Biz de eksiklikleri tamamlayacağımızı belirttik. Ancak hiçbir şey sokağa çöp dökmek için gerekçe olamaz. Bu konuda halkımızın gerekli hassasiyeti göstereceğinden eminim. Uyarılarımıza rağmen söz konusu bölgede sokağa çöp dökülmeye devam ederse, gerekli cezai işlemler uygulanacaktır.”
Van,İpekyolu Belediyesi
belediye365.com
Bakan Gürlek’ten Özel’e: İddialar asılsız, yargıya taşıyorum
Sarıyer’de Trabzonlular Güç Birliği Yaptı: SATRADER Resmen Kuruldu!
Sarıyer'in yeni kaymakamı belli oldu
İzmit'te Kaldırım İşgalleri İçin Sıkı Denetim Dönemi Başlıyor

















