Tarih: 22.01.2020 22:29

İlçenin en şanslı okulu Çayırbaşında

Facebook Twitter Linked-in

Muhtarlıkta ilk dönemini yaşayan Muhtar Özdemir, Mahallesinde bulunan Atatürk İlköğretim okulu öğrencileri için yaptığı hizmetlere bir yenisini daha ekleyerek örnek olmaya devam ediyor.

Muhtar Özdemir'in talebi doğrultusunda Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroglu tarafından öğrencilerin tamamına Mont dağıtılarak çocukların sevinmesi sağlanmıştı. Çocuklara yapılan mont yardımından etkilenen ve isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever vatandaşda çocukların tamamına bot hediye etmişti.

Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerini sevindiren bir haberde Çayırbaşı'nda yıllardır büyük bir beğeni ile İstanbul'lulara hizmet veren Pide Ban'ın sahibi Yusuf Kaptanoğlu'ndan geldi. Muhtar Özdemir'in talebini geri çevirmeyen Mahallenin ünlü işletmesi Pide Ban'ın sahibi Kaptanoğlu,öğrencilerin tamamına öğretim yılının ikinci yarısında kullanacağı kırmızı kalem, kurşun kalem, kalemtraş ve silgi setinden oluşan kırtasiye ihtiyacını karşıladı. 

Kaptanoğlu tarafından temin edilen kırtasiye malzemeleri okulun açılış gününde öğretmenleri aracılığıyla öğrencilere dağıtılacak.

Mahalle Muhtarı yaptığı açıklama ile, talebimizi kırmayarak öğrencilerimizin kırtasiye ihtiyacını karşılayan pidesiyle ünlü  mahallemizin güler yüzlü esnafı Yusuf Kaptanoğlu'na teşekkür ediyor, hayırlı işler ve kazançlar diliyorum. Mahalle sakinlerimize yardımda bulunmak isteyen herkesi muhtarlığımıza kahve içmeye bekliyorum dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...