Tarih: 28.06.2022 22:00

İlçe Başkanlarından Kızılay'a Kurban Bağışı

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Hakan Başpınar ve Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve yönetimi bu sene Kurbanlarını her sene binlerce aileye kavurma vererek ulaşan Türk Kızılay'ına vekalet yoluyla bağışlayarak, Kurban'ın paylaşmak olduğunun göstergesi oldular. Kızılay'ın gelenekselleşen vekaletle kurban kesim kampanyasında bu sene vekalet ücreti yurt içi 2.475 lira, yurd dışı için ise 1.475 lira olarak belirlendi. Türk Kızılay'ı Sarıyer Şube Koordinatörü Aslıhan Eğilmez, MHP İlçe Başkanı Hakan Başpınar ve Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları kurban bağışları için teşekkür ederken, sloganlarının "Kurban bereketini yıl boyunca yaşatıyorsan HİLAL olsun TÜRKİYE" olduğunu belirterek, imkanı olan herkesi vekalet yoluyla Kurban bağışına davet etti.

Türk Kızılay'ı Sarıyer Şube Başkanı Fatih Türk, simashaber'e yaptığı açıklama ile vekalet yoluyla vatandaşların nasıl kurban bağışlayacağını açıkladı;

KIZILAY'A KURBAN VEKÂLETI NASIL VERILIR?

Kızılay'ın internet sayfası üzerinden,

Kızılay Mobil Bağış Uygulaması üzerinden,

Tüm bankalarda bulunan Kızılay bağış hesapları yoluyla,

7/24 Fast Sistemi ile EFT/Havale yoluyla,

Yurt içinde 168 / Yurt dışında 0090 216 168 11 22 numaralarından Kızılay ücretsiz danışma ve bağış hattından telefonla,

Tüm PTT İşlem Merkezlerinin 2868 no'lu Kızılay Posta Çeki hesabı ile,

Ülke genelindeki tüm Kızılay şubelerinden, Kızılay Genel Merkez Ofisinden kurban vekâletinizi verebilecekleri  söyleyen Fatih türk, Sarıyer Şubesinin hesaplarına kurban vekalet ücretlerini gönderebileceklerini belirtti.

Ziraat bankası Sarıyer Şubesi
Hesap adı : Türk Kızılayı Sarıyer Şube
TR79 0001 0009 5600 0018 6870 85




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...