Tarih: 19.07.2021 01:55

İlçe Başkanlarından Bayram mesajları

Facebook Twitter Linked-in

Ak Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun: Kurban Bayramınızı Tebrik Eder;  Bayramın İslam Alemine, Aziz Milletimize, Evlerimize ve Gönüllerimize, Huzur ve Bereket Getirmesini Cenabı Allah’tan Niyaz Ederim.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç: Kardeşlik, dayanışma  ve birliktelik duygularımızın pekiştiği Kurban Bayramı’mızı kutlar, ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı günlerin sona ereceği ,hiç bir çocuğun yatağa aç girmeyeceği,her evde huzur ve bereketin olacağı,sağlıklı günler dilerim.

Demokratik Sol Parti Sarıyer İlçe Başkanı Alaaddin Pınarbaşı: Milli ve dini duygularımızın öne çıktığı, sevgi ve saygı bağlarımızın güçlendiği bayramlar, toplumumuzu birleştirici özel günlerdir. İnançlarımızın, örf ve adetlerimizin sergilendiği bayramların; ailemiz, dostlarımız ve komşularımız ile olan bağımızı kuvvetlendirmesi ülkemizin geleceği için son derece önemlidir. Sevdiklerinizle bir arada; sağlık, huzur ve mutluluk dolu nice bayramlar geçirmeniz dileklerimle birlikte tüm halkımızın Kurban Bayramı'nı kutluyorum.

Memleket Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Doğan Altıntaş: Milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını tebrik ediyor, Sarıyer'imize, İstanbul'umuza ve Memleketimiz Türkiye'mize kardeşlik ve mutluluk getirmesini diliyorum. Hayırlı Bayramlar.

Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Hakan Başpınar: Türk İslam aleminin ve Sarıyer'li hemşerilerimizin Kurban Baramını tebrik eder, sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler dilerim, Bayramınız mübarek olsun

Sadet Partisi Sarıyer İlçe Başkanı İsmail Demir: Yaşanabilir Türkiye Yeniden büyük Türkiye Yeni bir Dünyanın kurulduğu,barış ve kardeşliğin hakim olduğu  ,Bayramları bayram olduğu Nice bayramlara erişmek dileği ile Bayramınızı Tebrik ederim.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...