Tarih: 20.02.2021 01:21

İkinci Ekrem Al dönemi başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Geçen sene devre arasında Sarıyerin başına gelen kısa zamanda başarılı işlere imza atan fakat sene sonunda kimsenin anlayamadığı şekilde sözleşmesi yenilenmeyen teknik direktör Ekrem Al; bugün kulübe çağrıldı ve kendisi ile görüşme yapıldı. Neden gönderildiği ve neden geri çağrıldığı konusunda kamuoyunun merak ettiği teknik adam Ekrem Al ile resmi imzaların yarın atılması bekleniyor. 

Görev yaptığı süre boyunca aynı teknik adamları birden fazla kez takımın başına getirme alışkanlığı olan Başkan Saffet Akkoyun, daha öncede teknik adamlar Mehmet Birinci ve Bahri Kaya ile 2 şer kere sözleşme imzalamıştı. 

SON 9 SEZONDA ÇALIŞILAN TEKNİK ADAMLARIN LİSTESİ...

Saffet Akkoyun’un başkanlığı süresince Taner Taşkın, Ayhan Akman, Bahri Kaya (2 kez), Turhan Özyazanlar, Bahaddin Güneş, Beyhan Çalışkan, Mehmet Birinci (2 kez), Serdar Bozkurt, Ahmet Akcan, Ekrem Al (2 kez), Orhan Kaynak, Şaban Yıldırım, Ahmet Yıldırım, Mahmut Kocabal görev yaparken; dönem dönem altyapı hocaları ile sahaya çıkıldı. 

EKREM AL’A BAŞARILAR DİLERİZ...

Sarıyer Spor Kulübünde geçtiğimiz sezonda kısıtlı zamanda ve kısıtlı kadroyla güzel işler yapan tecrübeli teknik adam Ekrem Al takımı motive ederek play-off potasına yeniden girileceğini umut ediyoruz. Kendisine başarılar dileriz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...