Tarih: 07.05.2020 22:06

İBB Bahçe Market'ten 10 Mayıs Anneler Günü'ne özel indirim

Facebook Twitter Linked-in

Vatandaşların bahçesini, balkonunu yeşillendirip renklendirmesi için tüm ‘Bahçe Market’lerde geçerli olacak şekilde yüzde 15 indirime gidilecek.

YÜZLERCE ÇEŞİT BİTKİ VE FİDAN SİZLERİ BEKLİYOR

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Ağaç ve Peyzaj AŞ. bünyesinde yer alan Büyükdere Fidanlığı geniş bir arazi üzerinde kurulu ve Fidanlık içinde yer alan ‘Bahçe Market’te bahçeye dair her şey bulunuyor. 8 Mayıs tarihinde geçerli olmak üzere tüm bitki çeşitlerinde % 15 indirim uygulanacak.

Her türlü dış mekan ve iç mekan süs bitkisi, yazlık, kışlık mevsimlik çiçekler gibi 2 binden fazla ürünün bulunduğu Bahçe Market’te bitki çeşitlerinin yanı sıra tüm bahçe ekipmanları da satılıyor.

UZMANLARDAN ÖNERİLER

Genellikle evler için menekşe, orkide, kaktüs, açelyayı tavsiye eden Bahçe Market uzmanları, balkonlar için ise sardunya, petunya ve begonya’yı önermekteler.
Bahçeler için gül, ortanca, papatya, çuha çiçeği öne çıkarken çit bitkilerinde ise defne, leylandi, ligüstrüm, kartopu, taflan ilk sırayı almakta.
Ağaçlarda da; süs kirazı, meyve ağaçları, ıhlamur ağacı, ladin, göknar, akçaağaç önerilen ve tercih edilen ağaçlar olarak yer alıyor.

‘MİNİ BAHÇE MARKET’LER İSTANBUL’UN HER YERİNDE

‘Mini Bahçe Market’ konsepti ile yaygınlaşarak İstanbul’da pek çok bölgede hizmet vermeye başlayan Bahçe Market’leri; Florya, Zincirlikuyu, Sarıyer, Göztepe, Hıdiv Korusu, Emirgan Korusu, Karacaahmet, Pendik bölgelerinde ziyaret edebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...