Haliliye Belediyesi, üstyapı atağı ile deforme olan yolları güvenli ve konforlu hale getirmeye devam ediyor. Altyapı nedeniyle kazı yapılan sokakları asfalt yama ile onaran ekipler, mahalle sakinlerinden de tam not alıyor.
Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, ilçedeki yol güvenliğini ve konforunu artırmak amacıyla üstyapı çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla asfalt, yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını yürüten Fen İşleri Müdürlüğü, altyapı çalışmaları nedeniyle deforme olan yollardaki çalışmalarını sürdürüyor. İlçenin farklı noktalarında tespit edilen yollardaki yıpranan asfaltı kazıyan ekipler, sıcak asfalt serimi ile yolları daha dayanıklı hale getiriyor. Sıcak asfalt ile sokakları ve caddeleri ilk günkü görünümüne kazandıran ekipler, sürücüler ve yayalar için daha güvenli ve konforlu bir ulaşım ağı oluşturuyor. Ulaşımdaki aksaklıkların giderildiği ve konforlu bir yol ağının oluşturduğu üstyapı hamlesi, mahalle sakinlerinden de takdir görüyor.
Periyodik olarak yürütülen çalışmaların İmam Bakır Mahallesinde sürmesi ile altyapı hizmetleri nedeniyle kazı yapılan sokakların onarıldığını belirten Mahalle Muhtarı İmam Deniz, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a ve Fen İşleri Müdürlüğüne teşekkürlerini iletti. İmam Bakır Mahalle Muhtarı İmam Deniz, “İmam Bakır Mahallemizde DEDAŞ alt yapı çalışmasını yaptı, bitirdi. Bizler de muhtar olarak, mahallem adına Haliliye Belediyemize müracaatta bulunduk. Fen işlerine gittik, yetkililerle görüştük. DEDAŞ’ın bütün kazdığı yerleri Fen İşleri ekipleri kilit taşı, asfalt, yama çalışmalarıyla hepsini onaracaktır, mahallemizi tertemize çıkaracaktır. Bundan dolayı muhtar olarak mahallem adına Fen İşleri Müdürlüğüne, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a huzurlarınızda teşekkürlerimi sunarım. Sağ olun, var olun” ifadelerine yer verdi.
Öte yandan, Haliliye Belediyesi tarafından yapılan açıklamada ise yol konforunu artırmaya yönelik bakım ve onarım çalışmalarının hız kesmeden devam edeceği belirtildi.