Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    10918,51%-1,07
  • DOLAR

    42,51% 0,06
  • EURO

    49,56% 0,00
  • GRAM ALTIN

    5760,43% 0,14
  • Ç. ALTIN

    9299,63% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
GÜNDEM

AntalyaDA Gov4GreenMed projesiyle hibe desteği kazandı

GÜNDEM

Konya’da Başkan Kılca vatandaşlarla buluştu

YEREL YÖNETİMLER

Kadın Dostu Kentler Programı Çevrimiçi Eğitimleri Başladı

YEREL YÖNETİMLER

Kahramanmaraş'ta Engelliler Günü Programında Engelsiz Yaşam Vurgusu

YEREL YÖNETİMLER

YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Tarih: 08.08.2025 08:49 Güncelleme: 08.08.2025 08:49
GÜZELYALI PARKI DA YENİDEN DOĞDU

GÜZELYALI PARKI DA YENİDEN DOĞDU

Altınordu Belediyesi, ‘Park Harekâtı’ kapsamında Güzelyalı Mahallesi 90’ıncı Sokak’ta bulunan semt sahası ve çocuk parkını da A’dan Z’ye yeniledi. Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Bugüne kadar 3 parkımızda yenileme çalışmalarımızı tamamladık. 1 parkımızda çalışmalar devam ediyor. Çocuklar ve aileleri için risk teşkil eden 66 parkımızı da etap etap yenilemeye devam edeceğiz” dedi.

Altınordu Belediyesi, mayıs ayında başlattığı ‘Park Harekâtı’ kapsamında mahalle parklarını yenileyerek vatandaşlara daha modern, güvenli ve estetik yaşam alanları kazandırmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Subaşı Parkı ile Şehit Piyade Er Murat Gözükan Parkı’nı sil baştan yenileyen belediye ekipleri, şimdi de Güzelyalı Mahallesi 90’ıncı Sokak’ta yer alan semt sahası ve çocuk parkında kapsamlı bir dönüşüm gerçekleştirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalarla birlikte ilk olarak parkın çevresinde zamanla yıpranan tel örgüler yenilendi. Çocukların güvenliği ön planda tutularak, aşınmış ve risk oluşturan kauçuk zemin tamamen sökülerek yeni zeminle değiştirildi. Parkın çevresi kilitli parke taşlarıyla döşenerek hem estetik hem de güvenli bir alan oluşturuldu.

Yapılan çevre düzenlemeleriyle birlikte parkın metal korkulukları ve tel örgüleri boyanarak görsel açıdan daha canlı bir görünüm kazandırıldı. Mahalle sakinlerinin dinlenme ve sosyalleşme alanı olarak da kullanabileceği parka yeni oturma grupları yerleştirildi. Aydınlatma sisteminde yapılan bakım ve onarımlarla park, günün her saati kullanılabilecek nitelikli bir yaşam alanına dönüştürüldü.

Öte yandan ağustos ayında yapılan Belediye Meclis Toplantısı’nda söz konusu parkta Muhtar Mehmet Kır’ın adının yaşatılması kararlaştırıldı.

BAŞKAN TEPE: ETAP ETAP TÜM PARKLARIMIZI YENİLEYECEĞİZ

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, kent genelindeki parklarda başlattıkları dönüşüm sürecinin kararlılıkla sürdüğünü vurgulayarak, “Göreve geldiğimiz günden bu yana Altınordu’yu daha yaşanabilir, daha güvenli ve daha estetik bir kent haline getirmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Kent genelinde yaptığımız incelemelerde 70 parkımızın işlevini yitirdiğini, hem çocuklar hem de vatandaşlarımız için risk teşkil ettiğini belirlemiştik. Her mahalleden mutlu çocuk seslerinin yükselmesi için parklarımızda yenileme çalışmalarını başlattık. Bugüne kadar Subaşı, Bucak ve Güzelyalı Mahallelerindeki 3 parkta yenileme çalışmalarını gerçekleştirdik. Şimdi ekiplerimiz Kumbaşı Mahallesi’ndeki parkta aynı çalışmaları yürütüyorlar. Geride kalan 66 parkımızda da etap etap yenileme çalışmalarını yapacağız. Bu çalışmalarda sadece oyun alanlarını değil, mahalle kültürünü ve sosyal yaşamı da yeniden canlandırıyoruz” diye konuştu.

MUHTAR EKİZ: HALKIMIZ PARKIMIZDA KEYİF YAPMAYA BAŞLADI

Güzelyalı Mahalle Muhtarı Faruk Ekiz de, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederek, “Parkımız çok eskiydi. Teller kırıktı. Parkeler sökülmüştü. Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Ulaş Tepe, gece saat 01.00’de parkımıza gelip parkımızın durumunu gördü. Ertesi günü de parkımızda yenileme çalışması başlattı. Parke taşları, kauçuk zemin, tel örgüler yenilendi. Boyama çalışmaları gerçekleştirildi. Spor sahamız ışıklandırıldı. Parkımız çok güzel oldu. Artık her akşam burada halkımız, çocuklarımız, gençlerimiz, büyüklerimiz oturma gruplarında keyif yapmaya başladılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerinde bulundu.


Ordu,Altınordu Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: güzelyalı parkı da yeniden doğdu
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 14 10 1 3 20 33
2.FENERBAHÇE A.Ş. 14 9 0 5 18 32
3.TRABZONSPOR A.Ş. 14 9 1 4 13 31
4.GÖZTEPE A.Ş. 14 7 2 5 10 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 14 6 1 7 7 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 14 5 6 3 -3 18
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 14 4 6 4 3 16
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 14 4 7 3 -4 15
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 14 3 6 5 -6 14
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 14 3 7 4 -7 13
15.İKAS EYÜPSPOR 14 3 8 3 -8 12
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 14 2 6 6 -17 12
17.GENÇLERBİRLİĞİ 14 3 9 2 -7 11
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 14 2 10 2 -13 8
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti