Tarih: 19.04.2020 00:19

Gümüşdere Köyünden Rekor Kan Bağışı

Facebook Twitter Linked-in

Gümüşdere Muhtarlığı tarafından kısa bir süre önce "Kan ver hayat kurtar Gümüşdere" sloganıyla duyurusu yapılan ve bugün köy meydanında kurulan Kızılay Kan Bağış Çadırına Gümüşdere'liler büyük ilgi gösterdi. Genci ve yaşlısıyla çadırlara akın eden Gümüşdere'liler son zamanlarda Sarıyer Merkezde kurulan Bağış çadırlarında bile toplanamayan miktarda tam 108 ünite kan bağışında bulundu. 

SON ZAMANLARIN REKORU 108 ÜNİTE

İlçe merkezinde belirli aralıklarla kurulan kan bağışı çadırlarında bile uzun süredir bu miktarda kan bağışının yapılmamış olması Kızılay yetkililerininde yüzünü güldürürken, Gümüşdere ve Kısırkaya köylülülerinin duyarlı davranışı büyük takdir topladı.

KOCATAŞ MUHTARI SERDAL DOĞAN'DA KAN VERENLER ARASINDA

Kızılay'ın bütün kan bağışı kampanyalarına katılmasıyla tanınan Kocataş Mahallesinin sevilen ve başarılı Muhtarı Serdal Doğan Kızılay'ın bu bağış çağrısınıda es geçmedi ve Kan verdi. 

MUHTARLAR GÜNAY YAZICI, NURCAN KOCAER VE GÜMÜŞDERESPOR KULUBÜNDEN TEŞEKKÜR

Kısırkaya Muhtarı Nurcan Kocaer ve Gümüşderespor Kulubü adına ortak bir açıklama yapan Gümüşdere Köyü Muhtarı Günay Yazıcı, Gümüşdere halkının kan bağışına göstermiş olduğu ilgiye teşekkür ederken "Kan bağışı kampanyasına bu kadar kısa sürede göstermiş olduğunuz yoğun katılım taktire şayandır. Hassasiyetiniz ve çok değerli bağışlarınızdan ötürü her birinize ayrı ayrı teşekkürü borç biliriz. Bu çok kutsal vazife de bağışlamış olduğunuz kanlarınızla, ihtiyaç sahibi nice insanların gözyaşlarına, acılarına merhem, yeniden hayata gülümsemelerine ve hayır dualarına vesile oldunuz, sağoğlun, varolun, sağlıklı olun, teşekkür ve minnetimizle" açıklamasını yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —
... ...