Meridyen Eğitim Kurumları
  • BIST 100

    11007,37%0,81
  • DOLAR

    42,57% 0,12
  • EURO

    49,59% 0,19
  • GRAM ALTIN

    5763,80% 0,32
  • Ç. ALTIN

    9281,35% 0,00
Meridyen Eğitim Kurumları
EĞİTİM

Sason Kaymakamı Başar'dan anaokuluna ziyaret

EĞİTİM

Maltepeli kadınlara 'Ailede Psikolojik Dayanıklılık' eğitimleri tamamlandı

GÜNDEM

Erzurum'da Aile ve Sosyal Hizmetler'den 'sevgi köprüsü' bağı

GÜNDEM

Grand Kartal Oteli davasında gerekçeli karar açıklandı

YEREL YÖNETİMLER

YEREL YÖNETİMLER Haberleri
Tarih: 03.07.2025 02:17 Güncelleme: 03.07.2025 02:17
Göynük’e Taziyeevi müjdesi

Kemer Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı açılışında konuşan Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, seçimden önce verdikleri sözleri tek tek yerine getirdiklerinin altını çizerek, Göynük Mahallesi'ne güzel bir taziyeevi kazandırdıklarının müjdesini verdi.

Kemer Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu başkanlığında gerçekleştirildi.

Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir meclis Salonu'nda yapılan toplantı öncesi 9 Haziran tarihinde hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'i anarak sözlerine başlayan Başkan Topaloğlu, meclis üyelerine yeni yapılan taziyeevi hakkında bilgi verdi.

TAZİYEEVİMİZ HAZIR

Başkan Topaloğlu, “Göynük Mahallesi'nde eski okulun bahçesinde bir lojman vardı. Orayı Göynük Belediyesi döneminde biz kamulaştırmıştık. Gerekli düzenlemeleri yaptık. Bir taziyeevi olarak yaptık. Şu anda her şeyi hazır. Masalarımız, sandalyelerimiz, çay ocağımız bulunuyor. Erkek ve kadın girişleri ayrı. İki tane tuvaleti, abdest alma yerleri mevcut. Bundan sonra vatandaşlar yağmur ve çamur demeden 7/24 burada hizmet alabilecek. Ben emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Böylelikle vermiş olduğumuz sözlerden birini de yerine getirmiş oluyoruz.” dedi.

TEKİROVA PAZAR YERİ AÇILIYOR

Tekirova kapalı pazar yerinin de bitmek üzere olduğunu ifade eden Başkan Topaloğlu, “Şu anda son rötuşları yapılıyor. En geç iki hafta içerisinde açılışını gerçekleştireceğiz. Tekirova'nın ardından Beldibi Mahallesi'nde de imar planları geçtikten sonra dört dönümlük bir pazar alanı ayırdık. Bu alana pazar yerinin inşaatı için çalışmalarımıza başlayacağız.” ifadelerini kullandı.

ANNE TAKSİ PROJESİ BAŞLIYOR

“Anne taksi” projesini hayata geçirmeye hazırlandıklarına dikkat çeken Başkan Topaloğlu, “Anne adaylarımızın hamilelik dönemlerinde belediyeye ait taksi, bir sağlık çalışanımızla evinden alınacak. Anne adaylarını doktor kontrolü için doktora götürüp tekrar evine teslim edeceğiz. Bebek doğduktan sonra da doktor kontrolü için götürüp getireceğiz. Bu projeyi önümüzdeki günlerde hayata geçireceğiz.” diye konuştu. Başkan Topaloğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

İMAR PLANLARINDA SONA DOĞRU

“Çıralıdaki 5 bölgenin imar planları bitmiş durumda. Tapudaki işlemlerin tamamlanması için gerekli görüşmelerimizi yapıyoruz. Çıralı'da tapuların kesilmesinin ardından hemen Beldibi'ne geçeceğiz. Beldibi'nde inşallah sezon sonuna kadar imar planları halledilecek ve yıllardır kanayan sorun olan altyapısından sıcak asfaltına kadar tüm çalışmaları yapacağız. Sezon sonunda bu işlerin yapılabilmesi için ASAT ile de gerekli görüşmeleri yapıyoruz. Amacımız 2026 yılı sezonu öncesi tüm Beldibi'nin altyapı çalışmalarını tamamlayabilmek.

Önümüzdeki eğitim ve öğretim döneminde üniversiteye girecek olan öğrencilerimizin YKS ücretlerini de biz ödeyeceğiz.”

Altı yıllık görev süresi boyunca Kemer Belediyesi'ne 26 araç kazandırdıklarını ifade eden Başkan Topaloğlu, MHP Kemer İlçe Teşkilatı'nın yeni yönetimine de görevinde başarılar diledi.

Daha sonra meclis gündem maddelerine geçildi. Beldibi ve Tekirova Mahallelerinde yapılacak olan kadastro çalışmalarında, kadastro ekipleri ile birlikte görev yapmak üzere 6 kişilik bilirkişinin seçilmesi konusu oy birliği ile kabul edildi.

Antalya İli Kemer İlçesi Göynük Mahallesi 356 Ada 10 Parsel güneyi ile 162 Ada 09 Parsel batısı park alanları içerisinde ve 205 Ada 03 Parsel doğusu ile 307 Ada 05 Parsel batısı park alanları içerisinde, planda trafo alanı olarak işaretlenmesi için 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği talebi ile ilgili olarak İmar Komisyonu tarafından hazırlanan rapor oy birliği ile kabul edildi.

Bir sonraki meclis toplantısı 5 Ağustos Salı günü saat 14:00 olarak belirlendi.


Antalya,Kemer Belediyesi
belediye365.com

Anahtar Kelimeler: göynük’e taziyeevi müjdesi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?

Gürcistan-Azerbaycan sınırında Türk askeri kargo uçağı düştü!

Hüseyin
12.11.2025 21:38:12
Türk milletinin başı sağolsun, şehitlerimize rahmet diliyorum

Ülkü Ocakları Genel Merkezi’nin Terasında Safran Hasadı

Alperen
1.11.2025 01:18:02
Kahpe düzenin yiğit çocukları, var olsun Ülkü Ocakları

Meridyen öğrencilerinden muhtarlar günü ziyareti

Yigido
25.10.2025 05:17:59
Muhtarımız çok çalışkan gayretli biri

Türk gezgin Ekvador'da kartel tarafından kaçırıldı!

Hasan
11.09.2025 15:47:33
Devletimiz gereğini yapacaktır

Ambalaj ürünleri pazarlama

Kategori İçeriği

Ahsen Güzellik Merkezi
Google Haberler Servisimize Abone Olun
Haberi Sesli Oku
sanalbasin.com üyesidir
İos ve Android uygulamamız ile Simashaber cebinizde, indirmek için tıklayın




Google Haberler Servisimize Abone Olun
LÖSEV BAĞIŞLARINIZ İÇİN
Ebru Kılıç Beauty
Ahsen Güzellik Merkezi

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
6.BEŞİKTAŞ A.Ş. 14 7 4 3 7 24
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 14 6 4 4 -1 22
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 14 3 4 7 -1 16
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
14.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 14 4 8 2 -11 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8
Toptan Su Tesisat Malzemeleri
Simashaber WhatsApp görüntü hatti